LÄS LÄS!

Nu är man i Linköping igen, tråkigt nog saknar redan allt där hemma. Vill som alltid hem igen, men kommer hem den 6/12. Jag både längtar och inte längtar, en massa trubbel och sånt skit. Men det ska jag klara mig igenom, jag bara ska det. Jag har mina underbara vänner som stöttar mig, som jag vet bryr sig. Tillsammans med dem klarar jag av det. Slut pratat om det, hhaa. Snart ska man bege sig av till skolan, ska ha tråkig datorkunskap och sen rolig idrott! haha. Det enda på hela dagen, måndagar är underbara må jag säga haha. Så idag blir det inge traktorkörande för min del, och ni den kursen är avslutad! muoahahaha. Så nu kan ni inte mobba mig för de :p

skriver mer sen


Maryyh Barry

Ja i detta inlägg ska jag väl inte skriva om cowbooyjeppe, jag ska skriva om mig själv!

Imorgon åker jag då till skåne, haha ska vara där hos min tränare tills freda´gen den 17/11. Sedan blir det en resa hem, direkt efter det så är det middag hos min frissa Emma. dersscode = rosa. Så jag måste hitta ngt snyggt att ha på mig, om ni ser ngt så säg till för guds skull! Har ingenting i rosa :/

Dagen har väl varit sådär, mamma ringdeoch väckte mig klockan 8 imorse, fasen då blev jag arg som ett bi. Men jag klev upp år frulle, sedan bar det av till stallet. Kommer hem somnar framför tv'n, varör är det alltid så skönt att sova i soffan framför tv'n? I LOVE IT! Mamma cäcker min ännu en gång under dagen, men med meningen "Maria, maten är klar nu" HAHAH, usch jag var verkligen inte sugen på någon nedrans mat, jag ville sooooooova! Men upp och hoppa, åt mat. Efter det så åkte vi och kollade  på innebandymatch, min bror spelade. Men vila looosers! amn skämdes nästan över att vara där. 6-0 till botkyrka laget. Fasen ta er i kragen nu VA! skärp till er och spela!

Nej nu ska jag kolla på prison break, min bror har vart snäll och tankat ner ännu ett nytt avsnitt, wiiie! Är långt före dem andra, som glor på tv 3! Mouahahaha.

Natti!

Jacko

Jacko

JESPER i ett nötskal!

J - Jacko
E - Elegant
S- Störd
P - porrig
E- Envis gammal kossa!
R - rund om foten


Ja dagens inlägg består av lite ord om jesper, det är mina och Irinas tankar och funderingar om lilla jesper. helt klart klockrent!!!