Snart dags.

Halloj!
Nu är det snart dags, jag känner mig inte ett dugg "taggad" eller vad man ska säga inför detta. Men hoppas på att mina nerver ändrar sig, ganska snart. Men hoppas bara på det bästa, men har vännerna som stöd. Vet att dom finns där, jag ska klara detta hålla huvudet högt och ta mig i kragen. Ta mig igenom detta helt enkelt. Men det klarar jag om jag tänker framåt, helgen blir ju kanon.

Fredagel lyder såhär :
Middag hos favoritemma, förfest kareoke m.m Kalasbra, sedan utgång svänga med håret och dansa loss, eller vad tycker ni tjejer? hahha, me like.

Lördag lyder såhär:
Katri fyller hela 19 år då. Så då blir det ännu en middag, förfest och kareoke, det blir mycket sjunga för mig i helgen låter det som haha. Med lite alkohol så låter allting bra HAHA. Sedan utgång och fira henne som aldrig förr.

Allt för mig, nu ska jag ladda inför morgondagen. Samla ihop mig, och tänka framåt.

/M.


Inte så seriös på att skriva

Japp ett tag sedan man skrev här igen då. Känner mig dock inte så seriös med att skriva blogg, haha. Men kan väl ta och skänka några rader om lite granna.

Idag så var jag Jessica, min låtsasmamma och låtsassyskon på en dagskryssning. Det var väl inte sådär vidare kul, var ganska så trött och det var äcklig mat. Men nu är jag i alla fall hemma och är glad över det. Denna vecka ska jag egentligen vara i Linköping i skolan, men icke. Jag är hemma och det känns både skönt och inte skönt. Lite landade känslor med det. Men mest så älskar jag att vara hemma, så fort jag åker härifrån saknar jag det reda, bara tåger börjar rulla iväg mot Linköping.

Jagg så är det bara snart en dag kvar tills den hemska dagen, men jag ska klara det. Stå på mig och hålla huvudet högt, se framåt mot helgen hur kul jag kommer ha. men för att få ha ul måste jag övervinna min rädsla och ta mig igenom detta, har ju i alla fall mina vänner på min sida. Känns som ett otroligt stöd, de stöttar mig och pushar på mina tankar. Japp, Jag ska klara detta. Ska övervinna min rädsla och vinna över denna tragiska händelse.

Fredag blir en mysig och rolig kväll hos underbara Emma :) Ser väldigt mycket fram emot det, känns som om hon och jag fått en ganska bra relation till varandra på så kort tid, me like. Och lördag då bär det iväg till Nykvarn, hem till Katri och fira henne.Hon fyller 19 år, har köpt en present åt henne nu. Hoppas att hon blir glad, skulle i alla fall jag bli.

Japp, och du jag saknar dig. Du kanske inte läser min blogg så mycket. Kanske ingenting alls, vad vet jag. Vet i alla fall att du läst den någon gång för det har du sagt. Men som sagt vill bara tala om att jag saknar dig.

/M.

Min måndag.

Nu är man hemma, skönt. Blir snart att sätta på en film och krupa ner under täcket och somna, längtat efter det länge nu. Min måndag har vart en underbar måndag. Vi tog en shoppingrunda i stockholm som va sagt, köpte en röd klänning och ett svart skärp. Som jag ska ha på mig på fredag när vi ska ut och ha kul mina pinglor. Efter shoppingen blev det resturang och mycket prat och skratt. Riktigt mysigt, från att man hatar måndagar till att älska dem. Tänk om alla måndag var såhär, då hade det vart den bästa dagen på veckan. Tack för denna dag tjejer :)

tessanEmma och Anna

Nu är det bara att längta tills på fredag då vi ses igen, synd att inte Tessan kunde komma på middagen och följa med ut. Hade ju vart riktigt trevligt.

På onsdag fick jag planer också, ska troligtvis ut med Tomas och prata och ta nån drink :) Ska bli kul!

/M.


Tjenamors

Imorgon blir det en Stockholmsrunda med Emma och Anna, längtar. Vi ska shoppa lite och äta lite god mat. Låter som en kanondag första dagen på mitt underbara lov. Undra vad man kan hitta imorgon, kanske något fint till helgen ? En tröja kulle sitta galant. Får se vad Stockholmsrundan har att erbjuda.

Igår blev det en melodifestivalskväll med Trine, mkt äta och klagomål på exempelvis Sebastians kläder. Vart har den riktiga Sebastian Karlsson tagit vägen ? Med de snygga kläderna, och håret. Ja undra det ja. men hoppas på en klar förbättring. Min mamma tror att han börjar bli bög, hoppas inte det!

idol

Nej, nu blir det lite prat och skvaller på msn och sedan en Elle-tidning och sängen. Ha en kanonkväll!

/ M.

Äntligen

Äntligen är man hemma, hemma hemma hemma. Sitter i min datastol och skriver med mina underbara vänner, det känns lite som förr.  Eller förr och förr, har ju varit hemma en hel del nu på sista tiden, det e så skönt att få komma hem. Det bästa är att jag ska vara hemma i 2 veckor nu, me like!

GRATTIS!! till min kära vän Emma! hon klarade teorin idag. Hon fick 62 av 65! Kalas! Hon e en riktigt duktig pingla! Hon är inte bara lite duktig, hon är  jätteduktig!
Emma


Jeppeboooy, eller Coowbooyjeppe e lite pluttinuttig över att jag inte skrev om honom i förra inlägget. stackarn, men nu kommer några rader även om dig. Haha du e en knasig liten pöjk! Men vi måste ses snart jeppebooy! ses lite nu när ja är hemma.

haha
Hahaa söt han är på bilden!

Nej nu ska jag kila till hästarna och sedan ta mig lite plugg och sedan soova så gott, eftersom imorgon är det kliniken med hästen som gäller. Jobbigt värre, men kanske händer något roligt på kvällen ? Någon som vet något ?

/M.

Men hallå bloggen!

Men hålla bloggen!
Nu sitter man i skolan nere i kära Linköping, nyss haft prov det gick nog ganska så bra, me like! Men dock börjar inte min andra lektion förän om en hel timme, suck lite tragiskt men det e sant. Så jag fick för mig att börja hålla min kära blogg lite i liv en stund igen nu haha, har inte lyckats så bra med det.

Jag var hurrtig idag må jag säga, stålt över mig själv faktiskt. Jag sov hos Hanna fån igår tills idag så åkte vi och tänade, simmade maria var väldigt duktig. Men simmade inte så långt, bara 20 längder men det räckte sedan vad det dags för BUBBELPOOLEN! me like. I love it! Så skönt, så satt jag Hanna och Mellis där och snackade allmänt struntprat i ca 20 härliga minuter! Sedan dags att fara till skolan.

I imorgon är det hjärtafesten, någon fest som skolan anordnar. Kanske inte blir så kul, har då inte så höga förväntningar. Men kan ju bli trevligt om man går dit med rätt folk, haha. Får se hur kul det blir. Det blir ju inte roligareän vad man gör det till, haha har iaf köpt en biljett och lite dricka som jag och Sanna (min rumskompis) ska dela på. Men jag missar OC! det e inte likt mig, kanske kan sätta mig och glo på det på förfesten hahaha. Alla tycker ju ändå att ja e lite udda, alla bönder de förstår sig inte på tvapparater, dem vet bara vad en ko e, och vad en gris e! Fybubblan!

På torsdag kommer jag hem, hem hem ljuva hem. Längtar redan tills dess, när man går på tåget i Linköping central de e en underbar känsla, men inget slår känslan när man stiger av tåget i södertälje syd! Wiiie! hemma tänker man och studsar ner för rulltrappan! haha. Och jag ska vara hemma länge nu, längra än vanligt, åker inte tillbaka förän den 4 mars som tidigast! yuippie!

Mycket skoj ska också hända när jag kommer hem, de ska ja se till. Haha, ska nog ha en middag med tjejerna, och sedan ta en utgångsrunda. Låter inte de mys ? Det låter kalas tycker jag!

Just det, nu har Maria Österlund äntligen blivitr stor hon har fyllt hela 18 år! och får öntligen gå ut på krogen lagligt! haha. Haft mycket trevligt med vissa tjejer, vi har festat en hel del, och haft middagar och ingenting slår när vi skulle fira mig, den kvällen var helt lyckad! Allt gick så bra, och alla va så snälla och fick så mkt fina grejer av mina friends!

Men nu ska ja inte skriva mer för denna gång, men välkommen året och tjuvläs mina inlägg mouahaha. Kommentera gärna!
/M. :)