Hallå

Hallå där alla glada! Idag är mitt humör på topp, hemfärd idag och sedan utgång! Jag och Henke försöker kirra biffen och få med alla tråkmånsar med ut i stockholm. Men varför är alla så torra på den idén ? Men får väl hoppas på det bästa..

Nu har jag haft en liten del av min långa lektion av mikrobiologi och genetik. Ska snart ha mera, halva min dag består av ämnet mikrobiologi och genetik. Och den andra halvan består utav matte, får ha all veckans matte på fredagar bara för att vi som ska räkna matte C ska få det lite "tuffare" eller vad det pratade om. Mycket skumt, kommer nog somna på tåget hem. Men har sällskap idag, Elin som ska hem till uppsala som på onsdag reser till turkiet i en hel vecka. Fuskigt.

Jag shoppade mig en ny jacka igår :) Mycket fin. Är ganska nöjd med den i alla fall även fast det mest va ett impulsköp. Men nu är det dags att spana in andras bloggar och sedan iväg på lektion igen.

Puss och kram skumbanan!

tooodiloo

Nu har ännu en dag gått, hade en trevlig kväll hemma hos Elin och Helen. Kom lite folk som jag inte känner men trevligt blev de.

Nu har jag literast innan min engelska börjar igen, har två engelskalektioner efter varann. Booring! Våran lärare är ju inte den bästa heller, en hel del klagomål på henne. Sen har vi bara en lektion till och så slutar vi sen, så skönt. En hemmakväll ikväll må jag säga, lite film och städa som verkligen behövs.

Måste bara skriva om Elins "ragg" haha. När vi va och shoppade lite grann till mig i Linköping så kom det en gubbe på ca 45-48 år som tutade en lååång tuta och körde sen bredvid oss hela långa vägen till bussen. Han tyckte om Elin speciellt mycket.

Han: "Aaah du i shorts du va riktigt fin"
Han:"Vad heter du?"
Elin:"Elin"
Han:Hur gammal är du ?"
Elin:"17"
Han:"Aaah jag trodde du va 20-21 år!!"
Jag:"HAHAHA!"
Han:"Vad gör du om dagarna? Jobbar,studerar?"
Elin"Studerar"
Han:"Vill du inte tjäna lite extra pengar ? Hjälpa handikappade att handla?"
Elin:Nääee."

Sen körde han iväg som tur var, haha jag vek mig dubbel av skratt.

Nej dags att vara lite social med mina klasskamrater. Men snart är det hemfärd! Det tråkiga är bara att min lilla Älsklingsemma inte har kommit hem till denna helg nu! Hon ligger fortfarande på stranden i cypern och solar dricker goda drinkar och har det bra. Hon och lilla P. Men Hoppas ialla fall att ni har kanonväder och tar vara på tiden.

TRIIINE! JAG E DANS SUGEN!!! (ses i helgen vännelivännvännen!)

Ciaoo

måndag

Ja då är man i skolan, men fick nu veta att jag inte har någon matte på måndagarna eftersom jag ska räkna matte C sen. Så då fick jag den goda och roliga nyheten att jag ska ha matte i 3 timmar varje fredag (tror jag svimmar). Känna inte så kul, men det får man ta. Livet är hårt ibland.

Har vart här nere i Linköping ett bra tag nu tycker jag, har som sagt hemlängtan. Hela helgen har jag tjatat om det, men har ju fredagen att se fram emot, blir ju hemresa då. Så det ser jag fram emot väldigt mycket. Helgen har tillbringats i Linköping. Vi grillade i fredags mycket trevligt, sen i lördags va jag ute med lite gott folk och innan kvällen hann jag med shopping, köpte en hel del fina saker har i alla fall ingen ångest för de jag köpte.

Dags att kila vidare nu. men det kommer uppdateringar senare.

Ciaoo.

Bloggen

Ja bloggen har som sagt vart bortglömd i ett antal veckor. Men nu är den tillbaka, med nya friska tag. En hel del roliga saker har hänt på sista tiden.

Middag hos kära Anna. Hon fyllde 21 år (blev gammal haha). God mat, buffe! Mycket skratt och musik. Mycket trevligt, sen blev det lite snefyllor för en del i tjejgänget. Men allt blev ju bra till slut. Ingen är arg i dagens läge. Tack för den kvällen!

Middag hos älsklingsemma! Det var trevligt, mycket skratt även då. Sen va de ju en hel del kareoke och något sångspel. Kul kul. Även utgång då, men skulle nog helst ha stannat hemma hos henne. (varför är förfester alltid roligare än när man kommer ut?). Tack för den kvällen också!

Middag hos kära mig haha. Ja i fredags va det lite middag hos mig, (en lugn middag). Sen utgång efter det. Trevligt folk. Tack för att ni kom.

Ja en hel del till saker har hänt, men orkar inte rabbla upp allt. Känns som om detta inlägg kommer bli väldigt långt då, och det har jag inte tid med. Jag ska ju snart åka tillbaka till Linköping. Åker idag runt 12, vill men ändå inte. Känns som om lilla Maria behöver komma bort ett tag. Det är rätt skönt, måste slippa en del människor. Sen kommer jag tillbaka med nya tag. Har ju hört ryckten om fest den 1a sep ?

Dags att packa vidare ? Svar : JAA!

Ha det så bra, ses ciaoo