31 maj

Igår va en bra dag. Visst, dagen började med en hel del plugg, och solande. Men på kvällskvisten så körde min mamma ut mig till Emma i järna. Vi åkte och handlade lite gott att äta under kvällen. Det blev dipp och morötter, chips och hallonsoda, vin hade Emma hemma. Sen blev det att vi åkte och tog första doppet i år. De va faktiskt varmt i vattnet, vi trodde att det skulle vara kallare. Men vi kunde till och med stå kvar i vattnet när vi hade hoppat i från bryggan. Underbart. Nu är det gjort, första årliga doppet.

Ikväll blir det middag hemma hos en annan Emma. Ska fira Emma och Mickis. De börjar bli gamla nu, inte bra. Redan 20 år, galet vad tiden går fort. Minns när jag började umgås med Emma, då va jag kanske 13. sjukt. Men sen ska de ut och jag får se om jag följer med ut.

Dags att fixa lite saker nu, sen får man se vad jag sk göra. Tills kl 18.

Love


30 maj

Idag har jag pluggat, men det känns som om jag inte kommer någonstans med uppgiften. Den känns så lång och utdragen. Fytusan vad jag är trött på skolan, varför ledsnar man alltid på våren? Jobbigt jobbigt.

Ikväll blir det en Emma och Maria kväll. Vi ska äta något gott och prata om en hel del saker. Som bara vi elaka människor skrattar åt(A). Men hon ska jobba imorgon, så då åker jag nog direkt hem till pappa för att göra mig iordning eftersom jag ska till en annan Emma på middag sen på kvällen. Ska fira Emma och Mickis. Myspys.

Dags att fortsätta städa rummet.

Love

29 maj

Varför är det så himla kul att hämdnas? Är det bara helt enkelt så att jag är en elak person, eller är det fler än jag som älskar att hämdnas? Kanske är det jag som helt enkelt är en riktigt elak person som älskar att se folk må lite(helst väldigt dåligt) om de har gjort något dumt emot mig eller någon av mina närmsta vänner. Det är en sån skön känsla när man ser att de gråter en skvätt eller om man vet att de går hem och gråter i duschen. Är det bara jag som är elak, eller finns det någon mer där ute som är som jag?

Jag är så trött på att vissa personer inte verkar gå vidare i livet, att de inte inser hur läget ligger till. Om den personen själv har gjort snedsteget får den personen väl skylla sig själv om läget är som det är. Det är ju inte mitt fel eller? Men snart orkar jag inte bry mig längre.

Idag tog Thim studenten och vi har firat honom lite grann, han är ganska så full nu må jag tro. Han e på göta källare och har avslutningsfest elle något liknande. Det är rätt skönt att man har ett år kvar, för vad fasen ska man göra efter studenten? Jag har inte en blekaste, men jag har ju ett sommarlov kvar och ett år kvar att lista ut vad jag ska göra efter min egna student.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min(Lindas) bok, den heter "sex som jag vill ha det". Den är ruggigt detaljerad haha, hon som skriver är en tjej som verkligen gör exakt vad hon vill. Hon får fem av fem toasters. Dags att läsa, men sov så gott.

Love

21 maj

Hela dagen har jag velat göra något galet. Men ingen annan förutom jag har vart hemma, så jag har spenderat dagen i soffan och tittat på glamour,nya tider och någon film som gick sen. Så det har inte hänt något galet än så länge. Finns det någon som vill hitta på något sjukt kul ?

Kanske åka och ta årets första dopp ? Men Emelie bangade (som vanligt). Badkruka hon är, det är ju jag också. Men första doppet måste snart tas känns det som. Men det blir nog inte idag, för alla människor e så tråkiga.

Dags att kila ut till köket, hör att det är någon där och jag antar att de e mamma som ska laga mat. Fläskfilépasta! Mums.

Love

20 maj

Jag är född till en elak person, jag kom fram till det nu idag. eller jag tycker bara om att hämna på folk som förtjänar det. Men jag är ju rak och ärlig också, en bra fördel.

Jag måste säga att jag har träningsvärk så de hette duga. Jag går som om jag har skitit på mig och jag känner mig som gamla agda på 98 år som e ute och går med sin rullator. Ni kanske förstår nu hur ont jag har ? För tant agda har ont i leder och ben och kan knappt gå med sin kära vän rulatorn. sjukt. Det ska vara nyttigt att ha träningsvärk, men e de verkigen sant ? Jag tycker så synd om mig själv och tröstäter... Inte bra.

Äntligen hemma igen, sitter i mitt kära rum vid min dator som e snäll emot mig. Om den dummar sig så slår jag lite på den så förstår den exakt vad jag vill. (att den ska sluta med dumheterna och va normal).

Nej nu ska jag inte skriva mer för  stunden, alla får ha de så gött.

Love

19 maj

Huvudvärk ? Svar: JA! Jag har galet ont i huvudet. Kanske beror det på allt plugg eller bara de att jag inte kan somna på kvällarna. Men imorgon åker jag hem och kan sova ut på onsdag. Längtar redan. Men innan jag får sätta mig på tåget hem ska vi ha en stor redovisning om vårat "drömstall" som jag har döpt om till "mardrömstall". Hatar uppgiften haha. Ska lämna in en novell också som jag inte ens har börjat på.

Dags att ta tag i skolarbeten, sen hem och sova.

Love


15 maj

Idag när jag var på väg hem från skolan så ringde min kära mor. Hon berättade att min häst inte alls mår bra nu, hon får lika mycket foder nu som när hon blev riden och ändå går hon ner i vikt och man ser nästan revbenen. Jag vill bara att tiden ska gå fort tills nästa fredag. Det är bara en vecka kvar och jag vill bara att hon ska slippa lida, hon är värd så mycket mer. Men det var inte förän idag jag riktigt förstod att hon ska bort, om en vecka kommer jag inte att ha henne kvar. Men hon finns alltid kvar hos mig i mitt minne och på alla mina bilder. Hon har i alla fall vart en underbar vän och det kommer hon alltid att vara.

Det är sjukt hur år 2008 har gått riktigt snett för min del. Jag hoppades på att det skulle bli ett lyckat år, det såg riktigt bra ut till en början.. Men det vände snabbare än vad jag trodde. Galet men det har hänt så mycket, folk i min omgivning har gått bort och saker och ting har bara gått snett. Tråkigt, men året kan väl inte hålla på såhär enda ut? Snart hoppas jag att det vänder och blir bättre.

I helgen blir det att jobba och stå i på 3 års testet. Ska jobba mellan 8-21 sen ska jag och mamma ut och äta någon god mat och sen bara lata oss och kolla på film:) Det är så kul när hon kommer ner hit till mig då det bara är hon och jag och inga andra. Kanske ett besök på IKEA på söndag ? Ja vi får se vart dagen tar oss.

Nej, fortsätta att plugga och prata med lite gott folk på msn.

Love


13 maj

Redan dagen då jag skulle gå upp kl 03.50. Som de va sagt så klev ja upp ur sängen 03.50 och klädde på mig och gick ut i köket. Gjorde i ordning lite mackor till oss som skulle åka. Sen bar det iväg, full fart mot stallet. Sen till örebro.

Hela dagen i örebro har vi gått runt och haft riktigt mysigt. Satt vid slottet på några otroligt sköna parkbänkar, sånna vill jag ha i södertälje. De va liksom som om de hade tagit bort bakbenen... De va grymt skönt, satt där i solen en stund. Men sen ville de gå vidare men inte jag. Men fick ge med mig och börja vandra. Snurrade runt med bilen i alla möjliga rondeller, eftersom jag ville ha donken och vi hittade bara max dit vi hade åkt med bilen. Så tillslut fick jag ge med mig igen och vi åt på äckelbäckelmax. De va inge vidare. Men de ångrade sig sen och sa att vi skulle ha letat vidare efter dinken. Vad va de ja sa ?

Hästen blev i alla fall valack. Som tur va, de hittade den andra kulan så nu e han kastrerad. usch stackarn vad ont de måste göra. Hemma hemma och snart ska ja iväg till en ute servering och dricka lite vin och snacka skit. Mys.

Lägger upp en sak ja skrev i början utav året. Den känslan, den känslan. Den va underbar när den väl fanns. Men nu är det tomt, riktigt tomt med känslor.

"Vi ser samma himmel
vi ser samma sol

Men vi ser de från olika
vinklar, för vi är inte
i samma land.

Du är där och jag är här.
Vi är inte tillsammans..
Just nu..

Längtan är stor tills du
kommer hem och kramar
om mig som bara du kan,
kyssa mig som bara du kan
och kalla mig alla söta saker
som bara du kan.

längtan är stor"

Nej hörrni, slutskrivet för dagen. Nu ska ja byta om och dra på mig lite smink och vandra till bussen om en stund. Ha en bra kväll för det ska minnsan jag ha!

Love


10 maj

Varför ska nästan hälften av alla människor här låtsas vara några som de inte är ? Jag förstår inte grejen med att låtsas, kan folk inte bara vara modiga och vara sig själva? Är det så svårt. Jag reagerade riktigt mycket igår när jag va ute när jag såg en hel del människor och verkligen tänkte på ur de beter sig när de träffar folk. De är inte sig själva. Det är även folk i mitt umgänge som låtsas. Tråkigt att det ska vara så. Får man någon annan status eller vad är grejen med att låtsas?

Inte mycket sömn inatt, efter utgången hamnade jag på efterfest och kom hem kl 5.30 imorse. Gick och la mig direkt men kunde inte somna, för många tankar for runt i mitt lilla huvud om allt och ingenting. Men tillslut lyckades jag somna, men vaknade kl 8.43 och va ganska så pigg. Jag gick upp straxt innan kl 10. Ett under att jag inte är trött, men de e bara att köra på med nya tag.

Ikväll kommer jag inte att orka göra någonting alls. Men får se vart kvällen tar mig. Jag vill umgås med Linda Lelle och Martina som ska grilla. Men jag orkar inte ta mig ut till nykvarn. Eftersom jag måste först hem till hästarna i hölö efter jag har vart hundvakt klart. Men vill ha grillat, får grilla i min ensamhet eller kanske fråga Emelie.

Dags att ta en till promenad och gå ut med hundarna denna gång. Innan tog jag en promenad med Kim hem till min farmor och hämtade mina kläder. Så nu blir de ombyte och sen ut på solig promenad. Lovley.

Love

9 maj

Fasen så tiden går fort måste jag säga. För inte alls länge sen så va de januari och nu e de redan maj. Galet. Men de e bra att tiden går fort, jag vill nästan att den ska gå ännu fortare så att jag kan få åka bort ett tag. Utomlands och bara sola och bada med Lelle. Det kommer att bli oslagbart!

Har precis kommit in, har legat ute i solen och ätit frukost. Mysigt. Sommaren är verkligen på väg, och de gör en så mycket gladare. Sol, grillkvällar, party, hemmafester, nytt folk, singelkvällar med tjejerna. Lovley.

Ikväll ska ja på singelkväll, det skulle först bara bli jag och Emma. Men nu e vi hela 5 tjejer som ska förfesta tillsammans och sen vidare. Kommer nog bli riktigt trevligt och kul. Alla e nysinglar. Ja jag har ju vart singel en stund nu, sen mars. Så e inte lika mycket nysingel, haha. Men de e skitsamma kul ska vi ha. Innan jag och Emma bär iväg hem till de tjejerna så ska ja möta upp henne på hennes jobb, sen hem till henne och äta något gott och fixa oss i ordning. Sen bär det iväg full fart framåt! Mot galenskaperna!

Nej, ut i solen igen kanske ? Man måste ju passa på medan man kan. Eller om ja ska gå till stallet. Tror nog att ja går till stallet och pysslar om mina hästar. Min stora häst är det bestämt nu att hon ska tas bort. Det är väldigt tråkigt för hon betyder mycket, men det är för hennes eget bästa. Det är det snällaste jag kan göra mot henne. Så den 23 maj försvinner hon. Tråkigt, men sant.  Men en rolig sak är att ja kanske ska ut och tävla. Riktigt skoj, ska rida ett MSV program, kul kul kul.

Love
129619-74


9 maj

Fasen så tiden går fort måste jag säga. För inte alls länge sen så va de januari och nu e de redan maj. Galet. Men de e bra att tiden går fort, jag vill nästan att den ska gå ännu fortare så att jag kan få åka bort ett tag. Utomlands och bara sola och bada med Lelle. Det kommer att bli oslagbart!

Har precis kommit in, har legat ute i solen och ätit frukost. Mysigt. Sommaren är verkligen på väg, och de gör en så mycket gladare. Sol, grillkvällar, party, hemmafester, nytt folk, singelkvällar med tjejerna. Lovley.

Ikväll ska ja på singelkväll, det skulle först bara bli jag och Emma. Men nu e vi hela 5 tjejer som ska förfesta tillsammans och sen vidare. Kommer nog bli riktigt trevligt och kul. Alla e nysinglar. Ja jag har ju vart singel en stund nu, sen mars. Så e inte lika mycket nysingel, haha. Men de e skitsamma kul ska vi ha. Innan jag och Emma bär iväg hem till de tjejerna så ska ja möta upp henne på hennes jobb, sen hem till henne och äta något gott och fixa oss i ordning. Sen bär det iväg full fart framåt! Mot galenskaperna!

Nej, ut i solen igen kanske ? Man måste ju passa på medan man kan. Eller om ja ska gå till stallet. Tror nog att ja går till stallet och pysslar om mina hästar. Min stora häst är det bestämt nu att hon ska tas bort. Det är väldigt tråkigt för hon betyder mycket, men det är för hennes eget bästa. Det är det snällaste jag kan göra mot henne. Så den 23 maj försvinner hon. Tråkigt, men sant.  Men en rolig sak är att ja kanske ska ut och tävla. Riktigt skoj, ska rida ett MSV program, kul kul kul.

Love
129619-74


6 maj

Tisdagskväll och jasitter i skolan, ska snart bege mig ut och springa längs Göta kanal och sen hem och äta någonting nyttigt. Har tagit fram en kycklingfilé som ja e lite sugen på. Blev arg på mig själv när jag gjorde ett springtest i skolan igår. Så nu jävlar ska ja ligga i. Så nu blir det att ta tag i springandet och armhävningar m.m. Har väl fått någon sorts kick.

Jag e så irriterad också på att de ungdomar som misshandlade Riccardo får lägre straff än vad de egentligen skulle ha fått. Jag tycker att de ska ta sitt straff, man kan ju tro att folk har mer vett i huvudet än så ? Jag tycker personligen att dessa människor har kommit undan allt för lätt. Gaah. Aja, ingenting man kan göra åt saken. Man kunde bara hoppas på att de fick värre. Men folk vet ju vad de gjort.

Springa springa,

Love



Äntligen är jag klar med min svenska uppgift som jag har suttit och gjort nu mellan kl 12-14. Skönt att det är klart nu, har också redovisat min bok idag. Kändes ganska bra, kunde ju förklara och läsa citat ur boken så de va bra. Sist men inte minst har jag gjort ett prov idag också, i samhälle. Det gick bra tycker jag. Kunde allt förutom en fråga som jag ointe förstod riktigt. Men de gick ju bra annars. Får väl se mitt betyg sen. Och eftersom jag är klar med svenskan och har redovisat min bok så e jag ledig på torsdag förmiddag. Så skönt. Alla i klassen är så sega på att läsa ut sina böcker och redovisa. Sen har andra delan av klassen samhällsprovet på torsdag så därför e jag ledig. Början inte förän kl 11.

I lördags va jag hoa Linda som fyllde 21. Det va väldigt trevligt och de va många som fick göra pinsamma saker när de körde våghals. Själv höll jag mig undan frånd e spelet. Satt bakom alla andra så jag slapp. Men Linda fick lite smisk av Rikard och skulle säga lite saker hahhaa. Underbart. Utgången går ju att disskutera. Men snesteg händer alla någon gång.

på fredag ska jag träffa min Emma och äta lite god mat och dricka lagom mängd alkohol. Sen ska vi köra en singelrunda i södertälje. Haha, hittar nog inget kap i den lilla staden men man kan ju alltid försöka. Vi har ju varandra i alla fall och ska ju snacka massa gojja, lovley. Längtar redan, ska bli riktigt trevligt. 

Men nu är det dags att knata hemåt min lägenhet, har planerat att städa lite eftersom jag redan vart så duktig idag. Sen ska jag nog springa  lite längs göta kanal. 

Love

1 maj

Ny månad det innebär nya tag! Denna månad har jag bestämt mig för att vara riktigt duktig. Jag ska plugga som en plugghäst och blir klar med allt i tid. Så ja slipper att stressa i slutet. Eller ja det är typ slutet nu, men inte in i det sista. Suck pust och stööön. Men det är de värt. Får sluta en vecka tidigare från skolan då! Yes! Det betyder en vecka längre sommarlov. Lovley!

Igår va de grillning hemma hos mig, de va riktigt trevligt. Tack alla som kom och gjorde valborg rolig! Vi satt ute på min veranda och åt och drack. ingen behövde gå därifrån hungrig i alla fall. Det fanns mat för en hel arme! Vi tog oss in till södertälje och där splittrades vi. Men jag gick inte ut eller något, ja åkte hem igen.

Imorgon fyller min gammelmormor 90 år. Jag ska åka och gratta henne, tänk er att ha levt i 90 år. Herregud så länge. Men de e kul att hon fortfarande står på benen och har kul. Har inte träffat henne på länge så måste passa på nu. Ska bara komma på något i present, hon lär ju ha allt hon vill efter alla dessa år! Haha.

Dags att glo på en film och idag blir det ensam. Igår hade jag ju fylle Emelie bredvid mig.

Love