Heartbreak hotel

Heartbreak hotel

Japp denna mamma film blev det för mig cooowboyjeppe och lilla Irina va med också. Haha jag och Irina skrattade HÖGT, medans tuffa stora cowboyjeppe skrattade tyst för dig själv, höll de goda skrattet inom sig, den tråkiga jäääkeln! Ett gott skratt förlänger livet, har du inte hört de knäppis? Den var i alla fall helt OK. Jag och Irina i våra äldre dagar kom vi fram till. Kan bara tänka mig oss stå sådär som dom gjorde, skälla på våra döttrar för att dom skäms över att vi dansar hej vilt med massa grabbs, och är något fulla HAHA. Vi har i alla fall något att se fram emot.

Nu har båda tråkisarna åkt hem, men jag ska försöka kolla på film, men min jäkla dator är inte så snäll emot mig, den vill icke fungera. FASEN! jag som vill somna till en tecknad film. the  wild, haha. Maaaryh är lite craaazy! som alla nog vet om.

Imorn blir det ÄNTLIGEN en sallad på Sandy's, eller dom har ju för länge sedan bytt namn till Nancy's, dom små knäppgökarna, men men sandy's är alltid sandy's. ska bli kul att träffa dom igen. Ska dit med min kusin, sen så ska vi på torsdag bege oss och spela lazerdoom, haha massa tjejer ojoj kan de bli bättre ? Jag och irina har klurat ut en plaaan! Akta dig kusinen! muoahaha.

Nej susseliluss för min del nu, ha de bra era bloggläsare! 

cowboyjeppe

cowboyjeppe
Jag älskar denna bild, muahaha. (bli inte arg nu cowboyjeppe!)

Dagen började med att jag absolut inte vílle kliva upp ur sängen, det var så varmt under täcket. Och jag ville bara somna om, sova några förbaskade timmar till, men icke upp och hoppa sa mammsen och efter en halvtimme bar det iväg att jobba sig lite.  Sedan när man kom hem från det förbaskade yråkiga jobbet så stressåt man, sedan satte man sig i bilen med mammsen och åkte till stallet, tog hand om mïna hästar och nu sitter man här, skriver och äter vaniljyoghurt, mumfillibabba!

Jag har då hela veckan fullt upp

• Filmtajm med cowboooyjeppe
•Träning
•Träffa vännen Martin
•Bio med Emelie och David
•Träffa Irina
•Sedan bär det iväg till skåne


En grej om dagen, maryh är populär må jag säga. Men det känns rätt skönt, alla älskar maryh! Fytusan nu blev jag sugen på vitchooooklad! vill ha vill ha ha ha ha bara HAAAAA! Ska köpa de imorn, här ute på landet har då nämnligen affären stängt redan, dom stänger sisådär kl 19 eller 20 kanske det till och med är. Haha vet ingenting om någonting här hemma längre, är typ en månad efter i allt som händer m.m. Känns lite tragiskt, emelie bara skrattar åt mig när jag inte vet vissa saker, men ska minnsan komma på något som inte hon vet då jäääädrar! hahaha.

Jag har massa dumma skavsår på mina tår och hälar pågurnd av ANNAS SKOR, haha och bara för att man ska vara fin på kvällen som min mamma sa, haha. Hon e en knasig filur hon. Hon sa exempel att om jag ska vara fin med sånna skor får väl någon köra mig i rullstol. she's craaaazy!

Nu va dock yoghurten slut, och min jag orkar inte skriva mer, ni får ha de så gött och klara er tills imorn.

FILMTAAAAJM IMORN COOOWBOOYJEPPE!











första inlägget

cowboyjeppe

Hej hej i bloggen.
Första inlägget då, min kära vän Jesper ville att jag skulle fixa en blogg och skriva om allt som händer haha, han är lite intresserad av mitt liv tror jag. Så jag ska väl börja, så att han får läsa något.

Helgen har varit helt okej, förutom att jag inte fick min skönhetsömn, sov två hela timmar inatt. Sedan klev jag upp ur den underbara hästensängen, det var tufft men jag klarade det. Stolt över mig själv, eftersom jag hade mycket att göra denna tuffa dag. Även så väckte jag Anna, hon vaknade minnsan inte av väckarklockan.

Ja som sagt Anna sov hos mig inatt, lr ja hon sov i två hela timmar. Jag plockade nämnligen upp henne på vägen hem ifrån stockholm, den lilla fullisen, så söt. Men vad hon babblade på, när vi äntligen kom hem till mig så ställde jag mig vid spisen och gjorde i ordning makaroner, "romantisk" middag/kvällsmat/frukost va? Haha klockan var närmre 6 på morgonen när vi anlände hemma hos mig.

Imorn ska jag jobba lite, hos min låtsaspappa. Ska sortera lite viktiga papper, haha. Inge roligt men det går, sen i veckan kommer cowboyjeppe hit. Vi ska kolla på heartbreak hotell och äta goooodis! muoahahah, och så klart dricka coca cola(som jag alltid gör).

Nu ska jag sussa i think, ¨sleepa så sött.