Party party

Helgen, ojoj. Det är mycket som hänt, mycket party och lite sömn. Men man ska inte klaga, man lever bara en gång, och vad gör man inte för att ha kul med sina vänner. I fredags bestämde jag mig för att åka till trosa och festa loss, så jag, Lelle Matte och Jussi åker till tullen. Detta blev ett beslut i sista minuten, galet. Det var en riktigt trevlig kväll, mycket skratt och djävulskap! Lördagen då va de en tripp till sthlm med Lelle för att shoppa, hittade en tröja. Sen åkte vi hem och började drickandet igen, efter ett tag kom lite folk hem till henne och festen va i full gång. Sedan vidare till Olles och mötte fler trevliga personer. Idag har jag dock vart ganska död, har legat i soffan och inte rört på mig alls. Men sen tog jag mig i kragen och fikade med Christin. Mys. Pratade gamla minnen och skrattade åt våra fyllor i yngre dar.

Dag att hoppa i säng, imorgon ska jag jobba.

Love

sluta med datum

Jaja nu har jag skrivit fel datum 2 ggr, kanske ska sluta med datum hahah.

Det har inte blivit så mycket bloggande, men det har sina olika anledningar. Men nu är jag tillbaka med nya friska tag. Det har hänt en hel del roliga saker under tiden som jag inte orkar skriva upp. Men en sak som jag har skrivit om va ju om att min syster skulle gifta sig på midsommar, det gjorde hon. Allt gick bra, men jag va så nervös. Ni anar inte.. Men bröllopsfesten va rolig.

Sjukskriven är jag också, har fått sytt vid handel/handleden. Gjorde illa mig på mitt sommarjobb, så stygnen ska bort om några dagar. Men huvudsaken är ju att jag klarade mig.

Nu är min älsklingsEmma i cypern, fuskigt. Men det är hon värd efter allt här hemma, jobb och slit. Njut för guds skull nu Emma. Ta vara på dagarna och kom hem som en neger ;)

Dags att kila, ha en bra dag! :)

Love

13 juni

ikväll blir det en massa mys. Min låtsasmamma ska laga middag till mig, Lelle, Ida och Alex, såklart henne själv också. Det blir vindrickande och riktigt mycket prat. Mitt humör börjar gå uppåt igen, jag har tagit nya tag nu.

Imorgon blir det fotbollstittande igen, fast denna gång på Olles. Ska sitta där med Lelle och hennes jobbkompisar, trevligt. Har hört att de ska vara roliga, hoppas verkligen på att Sverige gör lika bra ifrån sig imorgon som de gjorde i tisdags!

Vissa av mina vänner ska verkligen ha en varsin stor guldmedalj! Är så stolt över att jag har de som vänner, är väldigt glad att de står mig nära. hum.. Ska man kanske göra en rolig grej ? Fick nu en idé i mitt huvud. bannemej nu ska jag minnsan kirra detta... Plan plan. Denna blir utmärkt.

Nej, nu ska jag packa för sen kommer min låtsasmamma och hämtar migoch min klänning som jag ska ha på min systers bröllop om en vecka, det är galet nära nu. Jag ska va brudtärna, läskigt. En brudtärna som kommer gråta mängder haha, snyggt.

Love

10 juni

Ikväll är det fotboll. Såklart ska man se de, vi ska va ett par stycken hos mig och kolla. Dricka lite vin och äta lite smått och gott. Låter mycket lovande, hoppas bara att Sverige gör bra ifrån sig.

Tråkigt väder idag, det gör ju inte humöret bättre precis. Men jag vill be mina vänner om ursäkt om jag e lite off. Jag vet inte riktigt vad de e med mig just nu. Men det löser sig, mitt riktiga ja kommer snart titta fram igen. Så lugn bara lugn.

Men nu är det dags att packa väskan och kila in till södertälje.

Love


9 maj

(igår skrev jag fel datum, va ganska trött haha).

Idag kanske man inte är på topp, känns lite konstigt. Kanske beror på att jag är trött ? Jo kanske de, men det ska ändras på. Ska snart hoppa in i duschen och sen klä på mig, Vandra ner på stan och möta upp Emelie, vi ska sätta oss på en uteservering och dricka vin och snacka massa skit. Egentligen skulle vi ha picknick, men det blir uteservering ist. Kan bli trevligt, eller jo det kommer blir trevligt. Senare idag ska jag möta upp Lelle och ta en fika och prata. Vi kom på igår att vi aldrig är bara vi, utom det är vi och en massa andra, haha. Så nu blir det bara vi och fika.

Det känns lite konstigt att inte åka tillbaka till Linköping. Man är ju van och har inställningen på att man ska åka dit varje söndag eller måndag. Det känns lite kusligt. Men denna sommar kommer att bli toppen, så mkt roligt inplanerat och ingenting ska få gå fel. Utomlandsresan med Lelle ser jag mest fram emot. Ska bli så skönt att bara komma bort från verkligheten och åka iväg. Dricka goda drinkar, sola, shoppa och träffa nytt folk. Låter inte det underbart ? Plus at5t vi är två galna tjejer med humöret alltid (oftast) på topp. Längta längta. Sen såklart ser jag fram emot mina besök på trädgården under sommarens gång, och gotlandsresan under stockholmsveckan.

Dags att hoppilihoppa in i duschen, ha en bra dag allesammans!

Love

7 juni

Uppe men tuppen. Exakt det e jag. Men ska åka och hälsa på pappa så då får man minnsan gå upp tidigt, men sen kan jag ligga och sola när vi e där och prata enmassa skit. Trevlans!

Hekgen har vart lugn, i fredags va jag hemma hos Alex och kollade på film. Vi kollade på en sjuk film som heter feed. Jag förstår inte hur man kan komma på ett sånt dåligt manus haha. Igår så låg jag bara hemma i soffan och halvsov hela kvällen, sjukt hur trött jag var. Men ibland får man vara det, men jag hoppas att alla hade kul utan mig.

Jag är så sjukt trött på vissa som inte vågar vara sig själva. Stå för dne du är och försök inte vara någon annan. Om man inte kan vara sig själv bland olika vänner, om man ska hålla på att byta personligheter.. Så tycker jag verkligen synd om personen. Snäll stå för den du är, du e en bra människa när du e dig själv. '

Dags att fixa det sista innan jag ska åka.

Love

5 juni

Nu har jag precis kommit in, har legat ute hela dagen och solat. Nu ska man minnsan pressa som tusan, första dagen på mitt sommarlov. Kan det vara bättre? Jo om vi hade en pool som man kunde hoppa ner i och svalka av sig lite ibland. Men det går bra med vattenflaska också, med lite salt i så blir man brunare.

Snart är det dags att åka hem till min kusin som tar studenten idag. Grattis grattis. Ska gå på henne mottagning och sen åka hem och ha en lugn hemmakväll medan alla andra e ute och festar loss på torekällberget. Men imorgon ska jag stiga upp tidigt och åka till strömsholm med mamma och två stycken till. Ska bli riktigt trevligt, sitta ute i solen hela dagen och få ännu mer färg. Nu lät det som om jag va jättebrun, men det är jag inte. men ska minnsan bli det under sommaren här.

Ännu en gång säger jag "tur att jag inte tar studenten". Jag är så glad över att jag inte tar de i år. För jag har ingen aning om vad jag ska göra efter. Men jag har ett år på mig och fundera ut det. Så skönt, ingen stress än så länge. Men jag lär väl få de om sisådär ett år. Men då kanske jag har kommit fram till vad jag ska göra efter.

Dags att kila, ska fixa håret innan jag ska på mottagningen.

Jag vill också gratulera Emelie, hon tar också studenten idag. Men tyvärr kan jag inte komma, eftersom min kusin också tar studenten. Men hoppas hon får en trevlig dag och kväll. Jag tänker på henne iaf. Ska snart skicka iväg ett sms, och gratta henne. Sen får hon sin present typ imorgonkväll eller något.

Love

3 juni

Nyss kom jag in från att ha legat ute i solen med Linn. Vi har legat längs göta kanal och ätit glass och pratat en hel del strunt. Det va en kille som skulle vara "tuff" och hoppa i men han vågade inte. Så där fick vi oss ett gott skratt, det var nästan så att jag tänkte springa förbi honom och hjoppa i och stänka ner honom med BOMBEN! yeeah! Men så kul skulle vi inte ha, eftersom jag inte hade några badkläder på mig och jag ville inte gå hem och se ut som en dränkt katt. Inge vidare.

Imorgon åker jag hem, lovley! Mamma kommer ner på kvällskvisten och hämtar mig och mina saker. Kommer att vara underbart att få ha sommarlov. Ska bara njuta och jobba en hel del också. Men bara man får vara hemma på hemmaplan så är allt okej.

Dags att kila hem snart och lägga sig i sängen och glo på film. Kommer att sakna min säng här nere, det är väl de jag kommer att sakna. Dock får jag inte sova i min säng på hela sommarlovet.

Love

 Här låg vi idag :)

2 juni

Just nu, för cirka fem minuter sedan kom jag att tänka på att det bara är tre veckor kvar ungefär tills min storasyster gifter sig. Vilken känsla hon måste ha, pratade med henne en snabbis igår och hon va på möhippa. Jag har kommit i någon chock tror jag. Hon ska gofta sig, och jag ska vara brudtärna. Tårarna kommer nog att spruta av glädje, tänk min syster ska gifta sig på midsommarafton. Önsk henne all lycka.

Love