29 mars

Gårdagen va lyckad. Jag och Emelie märkte helt plötsligt att vi fick bråttom till bussen och kutar ner för hela backen i högklackat, väl framme vid busshållsplatsen så e bussen typ försenad så vi får vänta. Åker till sigge och tror att vi plingar på rätt dörr, men icke. De va fel dörr (pinsamt). Men hittade rätt dörr, jag trodde att hans dörr va typ in till ett förråd eller något liknande. Där va de redan folk, Nypan och Linnea m.fl. Sen blev de Olearys och de va trevligt, träffade massa folk som jag kände.

Ikväll blir det att gå till Olearys igen, känner mig snart som en liten alkis. Men ikväll blir de inte lika mycket alkohol för min del. Sen kanske vi skulle dra vidare till hamn, med lite folk. Får se hur kvällen blir och slutar. Hoppas på att träffa massa roligt folk och bara ha så förbaskat kul ! 

Imorgon blir det att åka till Linköping igen, ska äntligen få sova i min sköna säng där nere som jag längtar så mycket efter. Börja plugga igen, känns som om jag kommit efter lite grann nu, det är inte bra. Men nu e de bara pluggandet att tänka på. Bara att köra på.

Nej nu ska jag fixa och dona lite här hemma, sen ska jag lägga mig i ett bad kanske. Får se. Men alla får ha de så bra, så kanske vi ses i dimman ikväll ! Just ja, Trine är i alla fall glad att jag e singel. Nu har hon sin singelvän igen, jag svek henne och skaffade ett förhållande. Men nu är det hon och jag igen, så roligt vi ska ha! Trine nu jäklar e staden osäker. Aa eller när du kommer hem från Thai.

Love

28 mars

Dåli uppdatering, men har haft lite att göra. Inte haft någon skrivlust överhuvudtaget. Men nu kommer jag med nya tag och ska berätta allt skoj jag kan komma på om mina otroliga dagar.

Ja lite uppdatering då, jage nysingel och ska snart ut med singel tjejerna och bara ha de kul. Idag fick jag veta att mitt ex ha, J har vart otrogen mot mig. Tråkigt att få höra från andra, att han inte kan stå för det själv. Lite mer tråkigt när jag har väntat på honom här hemma med öppna armar är jag på arlanda och tar emot honom. Men tacken va att hålla på med tjejer på en fest.. Livet går vidare.

Nu ska jag sminka mig det sista sen dra till Sigge på förfest, blir partaj och mycket vin och prat. Ikväll ska vi ha kul tjejer och killar. Men nu hinner jag inte skriva mer. Kommer mer uppdateringar imorgon!  

Love

20 mars

Emelie har nu gått tillbaka i tiden, hon är som en nykär fjortonåring ;) Gullig, men man garvar åt henne eftersom man vet att man va så när man va fjorton år.

Idag kommer J hem :) Om tt tag ska jag ner och äta lunch med Danne på nancys. Sen så blir det arlanda och hämta J. Mys!

På lördag e de en Maria&Emeliekväll. Vi ska åter igen visa våran manliga sida. Vi ska äta en skål med sallad, en skål och två skedar. 1 2 3 ÄÄÄÄT! Med fötterna på bordet och kolla på någon dålig film. Sen blir det till att rapa lök hela natten. Mys!

Allt för nu, ska fixa lite saker här hemma innan jag drar ner på stan. Ex diska :/

Love

17 mars

Måndag på en ny vecka, det är denna vecka som J kommer hem. Känns som om tiden gått rätt fort men ändå inte. Men nu e han snart hemma, får se de ljusa!

Nu har vi bokat tid på kliniken med Deliza, vi ska röntga hennes haser. Får då veta om hon verkligen har ont eller om hon bara är knasig och istadig. Det är ju väldigt taskigt om man kräver för mycket om hon verkligen har ont. Men annars är det bara tid att sätta henne på plats. Hon kan inte bete sig hur som helst tycker jag. Men hästar är inte dumma djur, de försöker bara visa att de inte står rätt till. Men vi får svar på onsdag efter kl 13.00..

Imorgon är det begravning, det känns rätt jobbigt just nu. Men ett sista farväl, får minnas honom. Alla dagar då vi skojade med varandra, våra elaka skämt men ändå roliga. Han va en människa med stil och klass. Saknar dig farfar.

Igår va jag och Emelie ute och gick, vi pratade en hel del om allt möjligt. Men det fick mig att tänka igenom lit extra, men vet fortfarande inte hur jag ska göra riktigt. Men de får ja reda på med tiden. Men hon har minnsan hittat en flirt ;) Så kul.

Dags att knata till stallet och göra nytta!

Love


16 mars

Apropå att sakna. Jag måste ju nämna att jag saknar Lina lite också. Filmkvällar och när vi lagar mat tillsammans haha. Två galna flickor i två olika lägenheter fast i samma hus. Men vi får ses här hemma någon gång snart.

Snart åker jag iväg till pappa, är typ där varje helg känns det som. Men kul att ses lite, men e så förbaskat trött. Kunde inte somna igår och vaknade tidigt idag. Galet, men sant. Nu gör min mamma scones i köket, mums så gott de ska bli.

I största allmänhet e jag lite smått irriterad på folk i min omgivning. Lite olika anledningar men det blir nog bra, om en vecka eller så. Haaha.
¨
Dags att kila.
Love


14 mars

Emelie är en desperat kvinna just nu. Hon är ute efter en riktig man att kunna mysa med framför en film, inge sex bara pussas lite ibland då då. (Fast egentligen vill hon ha ett rejält ligg!!) Emelie är en "oskyldig" lite flicka tror hon i alla fall. Hon försöker se ut som en i alla fall, hon är rödhårig. (Det säger ju allt om hennes sexlust)-. Finns det någon frivillig man där ute ? Hör av er till mig så fixar jag en dejt.

Haha, emelie emelie. Lilla gumman, vi får väl försöka hitta något till dig.

Måste bara säga att konserten va kanon. Bra live och snygg att se på (men det visste man ju redan innan). Ångrar verkligen inte att jag köpte biljetten. Ni som inte va där, synd för er. Ni missade verkligen något bra!

Ska kila hem till Marie nu, ska på middag sen bär det iväg och träffa lite folk på tk.

Love


12 mars

Nu är det redan den 12 mars, det va inte länge sen jag fyllde år. Hum, jadu två månader och 3 dagar sen. Känner -som om tiden har gått fort, även fast jag har haft en evig längtan nu tills jocke kommer hem om en vecka. Men man får roa sig under tiden, så att tiden går fortare. Så idag bär det iväg till hovet, jag och Helen ska kolla på Rihanna och imorgon bitti så bär det iväg till tandläkaren. Det kanske inte är lika kul,  men de ska ju bara kika på mina fina tänder.

Seriöst, jag blir så depprimerad av detta förbaskade bläväder. Varför ska det alltid vara ruggigt? Jag vill utomlands nu, nu nu just nu. Lägga mig på en strand och bara sola. Men icke. Mina drömmar uppfylls inte utan jag får snart lägga mig i solariet och drömma mig bort en stund. Haha. Knasigt värre, men efter den lilla stunden så e allt deprimeande och ruggigt igen. JObbigt värre.

Det kanske låter otroligt, men jag saknar Linköping just nu. Eller inte Linköåing men min stora sköna säng som står i min lägenhet där nere. Den får mig att längta dit, man sover så otroligt bra i den. Men får vänta i 3 hela veckor tills jag får sova i den igen. Har bestämt mig för att köpa mer saker till min lägenhet nu. Nu ska jag börja känna mig hemma där nere.

Dags att kila.

Just de imorgon kommer de och kollar på Deliza. Spännande.

Love

9 mars

Da-Da-Dum-da-da-da-da-da. Da-Da-Dum-da-da-da-da-da.

Sitter hemma och sjunger med i kärleks sånger. Man är inte riktigt klok ibland, men man måste ju få vara lite knäpp också. Men det är jag oftast i alla fall, men lite för mig själv haha. Idag har jag inte alls gjort mycket, har mest spenderat tiden med att vila. Har också vart och ätit thai buffé. Riktigt gott, de godaste e ju de friterade bananerna som man äter som efterrätt! Helt underbara, det känns nästan som om att man svävar på rosa moln!

Funderar på att gå och lägga mig skapligt ikväll, kanske nu? Jo ska ju upp skapligt imorgon, så kanske ska göra som jag tänker för en gångs skull.

Hej hopp bums duns i säng.

Love


8 mars

Jag sitter nyvaken i min nya säng och håret står åt alla håll och kanter. Snart ska jag väl orka gå till köket och fösöka få i mig någonting att äta eftersom jag snart ska iväg och hälsa på pappa. Kl 10 kommer Marie och farmor och hämtar mig, då blir det full fart mot pappa.

Igår på resan hem kom jag fram till att jag verkligen ogillar gamla gubbar. De e så otrevliga och bara gnäller. Först stötte jag på en gammal gubba som va busschaufför, han va allmänt otrevlig och bara vräste. Han borde skaffa sig ett annar jobb eller gå i pension redan nu, för med hans jobb ska han vara trevlig mot folk som e trevlig mot han. IDIOT. Jag blev skit arg och vräste tillbaka att han minnsan kunde va trevlig. Haha. På tåget mötte jag sen den andra gammla gubben som va otrevlig. Han satt framför mig och en liten flicka på kanske 9-10 år skulle åka tåg själv typ för första gången, hennes plats va bredvid han. Mamman pekade utanför tåget att de va den platsen hon skulle sitta på. Då vräker gubben ur sig "Kan du inte sitta någon annanstans de e så trångt här" Vafan skaffa dig ett eget tåg då, eller åk taxi föörsjuttongubbar! Blir tokig när de gamla människorna e otrevliga!!!

Nej dags att platta håret och dra på sig kläder och sen kila.

Ses på olearys ikväll ;)

Love


7 mars

Nu är jag sådär galen igen, jag är i skolan även fast jag har sovmorgon. Men ursäkten är att jag va tvungen att lämna över en nyckel till Helen så hon kunde ta med mina stövlar från stallet till skolan så jag kan ta med de hem. Eftersom det ska komma lite folk och kolla på Deliza under helgen. Det känns bra nu på något sätt att sälja henne, eller i alla fall tanken just nu. Vet ju inte riktigt om de vill köpa henne än. Men bara hon får det bra, så är det okej för mig.

Det känns så otroligt bra idag, får åka hem efter två veckors tis i Linköping och ja vad säger man ? JIPPPIE! Ska bannemig ha förjädra kul i helgen och bara leva. Sen kommer jag ju hem på onsdag igen och e hemma hur länge som helst känns de som. Till den 30 mars typ, lovley. Nej nu är det dags att plugga lite när man ändå är här.

Love


6 mars

EMELIE KVARNSTRÖM min älskade troga bloggläsare, du och jag får fira din födelsedag här nere i linköping. Lovar att de kommer att bli super, du får mer hemlig information imorgon kväll. Eftersom vi ska fetta oss med godis i min stora nya säng imorgon framför filmer!

Nu sitter man i skolan, 21 på kvällen. Låter tragiskt, men orkar inte heller sitta i min lägenhet och ruttna bort. Men ska snart bege mig hemåt och kolla på någon film och somna så det snart blir morgondag. Har som sagt världens hemlängtan. Saknar min mamma massor.
 
Det har inte hänt så mycket mer kul att skriva om. Men ha de bra!

Love


Fytusan, jag skulle inte ha tagit de nya skorna till skolan idag. Har skavsår och det göront i mina fötter :( Men inte hänga läpp för de nu, har ingen lång skoldag så får stå ut minnsan. Slutar innan lunch så då e de bums i säng.

Gårdagen va helt kanon, jag och Mellis satt hemma och tog en drink var och gick vidare ut sen och fortsatte kvällen med en cosmopolitan (jag va tvungen att testa den). Efter en stund blev det ännu en till men efter den va de bra, vi gick hem. Men när vi satt där vid vårat bord så kom en kille fram och skulle testa oss om vi va bästa vänner och grejer, hum han va riktigt skum enligt mig. Han skulle också se hur sexuella vi va. Ja jag va då översexuell, knasigt ;) Han trodde också att jag va över inteligent och skulle börja jobba på NASA i min framtid, och att jag hade MVG i alla ämnen i skolan och en pryd flicka med en sträng barndom. Hahaha, det hade vi kul åt hela kvällen. Vi måste göra om det Mellis.

Hörrni där hemma, jag ska stanna en helg i april här nere. Galet, men jag ska festa med Mellis och hennes nya karl! måste ju se hur han ser ut och lära känna honom lite haha. Men MEllis räkna med mig. 26 April, lovley. Spikat och klart om ingenting kommer i vägen.

Just idag e de bara 14 dagar det innebär alltså 2 veckor kvar tills J kommer hem. Om man räknar ut lite snabbt har han nu vart borta i 8 veckor. 7*8=56, han har vart borta i 56 dagar. Sjukt länge, nästan för länge!

Dags att  vara duktig och kila till lektionen har hästkunskap och mentorsmöte, inte så kul. Men sen slutar man tack och lov och imorgon bär det iväg hemåt och träffar mina söta vänner hemma. Lina, Emelie, Lelle och Pernilla.

Love

5 mars

Nu sitter man med Mellis och har ätit en fet pizza och dricker lite drinkar. Ska vidare ut sen inom en snar framtid haha. Men kvällen kommer att bli trevlig, dags att kila iväg nu.

Love



Nej hörrni, nu e hemlängtan STOR! Jag har vart i Linköping alldeles för länge nu känns det som. Jag sitter inspärrad i min fyrkantiga lägenhet och får panik över ingenting. Klättrar ungefär på väggarna.. Jag inbillar mig saker och börjar då grubbla på saker som jag inte alls behöver grubbla över. Fybubblan. Så idag bestämde jag och Mellis oss för att gå ut och ta en drink, låter det inte helt fantastiskt? LOVLEY LOVLEY! Bara sätta oss och prata ute någonstans och beställer in en varsin cosmopolitan. (från sex and the city).

Idag har jag kollar på lite filmer, såklart kärleksfilmer så man snyftar och saknar J ännu mer.. Puckad som jag är som ens ger mig in på att kolla på sånna filmer just nu. Ska ju egentligen kolla på någon annan sorts film. Men jag är som jag är och det går inte att göra någonting åt. Inte nog med att jag saknar J så saknar jag Emelie grymt mycket, har vart borta från henne nu alldeles för länge. Uscha buscha! Men hon och jag ses ju i helgen när vi ska på födelsedagsfest/inflyttningsfest hos Pernilla! Sen utgång, jag e taggad taggad så taggad. Då träffar jag Linda också, även Lelle tre flugor i en SMÄLL!

Dags att kila nu, snart kommer Mellis och hennes kära mor och hämtar mig så ska vi in till Mellis pojkväns lägenhet. Underbart att slippa min lägenhet ikväll.

Love

4 mars

Idag e det tisdag och jag har vaknat på rätt sida. Jag gick upp tidigare än vanligt,kollade ut genom fönstret och det var klarblå himmel med sol! Då blev man bara på bättre humör. Gick till skolan tidigare än vad jag behövde också, gjorde en bokredovisning på engelska som jag har missat på lektionen. Va i skolan redan kl  8 när jag egentligen inte började förän kl 9.50. Jag och Lina va även på ett möte med enhetschefen om våran respektlösa klass. Det är otroligt hur en klass kan visa så lite respekt för en lärare, det känns som om vi går på lågstadiet och inte har något hyffs!

Igår köpte jag mig tre par nya skor, så är på bättre humör pga det kanske. Lite nya vårskor in i min skogarderob. Det känns bra, för nu verkar våren vara här. I alla fall på vädret idag! Underbart. Nu är det inte heller långt kvar tills J kommer hem. Bara små fjuttiga 16 dagar kvar. Men tiden han har vart borta känns dock som en evighet. Men snart så, snart står man på arlanda med hans bror och säger välkommen hem haha. Men saknar honom massor!!

Ikväll blir det kladdkaka och plugga matte, proppa i mig fett och bara dega i sängen! Känns skönt, längtar tills kladdkakan e klar! Imorgon kommer även Mellis förbi mig,ska väl glo på film och fetta oss ännu mer.

Helgen består av att åka och hälsa på farmor såklart, sen hälsa på pappa, åka på kalas hos Pernilla och utgång. Visa upp hästen inför några köpare, det låter som om jag har fullspäckat schema. Men snart e jag hemma länge och kan umgås med alla vänner då! :)

Dags att kila iväg hemåt. Hörs!

Love


3 mars

Dagarna går som på rälls, känns som om dagarna bara har flytit på denna helg. Nu är det måndag och jag är ledig pga att jag hade jour i helgen. Jag kan ju säga att en ledig måndag behövs verkligen! Det är dessutom veckans jobbigaste dag, har två stycket matte c lektioner. Har bara degat i sängen och kollat på film, ätit frukost i sängen, det blev också lite choklad.

Nu har jag och Helen bokat biljetterna till Rihanna konserten. Jo, vi har ju planerat detta hur länge som helst, det kändes nästan som om det inte skulle bli av. Men nu är det bokat och klart, nu ska vi dit! Hovet den 12/3. Kommer bli kul, en tjejkväll helt enkelt eftersom Danne och Emme inte ska med pga jäkla hockey. Katastrof!

Helgen består utav att jag ska hälsa på min farmor såklart! Sen ska jag hälsa på pappa, senare på kvällen blir det kalas hemma hos Pernilla och utgång. Kommer bli roligt, jag ser fram emot det att träffa de andra och ha en huuujedamig rolig kväll! Men problemet e vad jag ska köpa till henne i present ? Förslag ?

Idag ska jag köpa skor! De e ett måste, jag har drömt nu i flera nätter om ett par nya skor, så nu jäklar blir det skoshopping i eftermiddag. Se om jag hittar drömskorna. De kommer jag nog inte, men man kan ju försöka.

Dags att pluffa nu, men vi hörs alla glada.

Du finns alltid hos oss farfar, även om du inte e bland oss i verkligheten.Men du finns i våra tankar! Vila i frid, så ses vi sen.

Love