God jul

God jull alla glada bloggläsare! :)

Idag är det julafton, men helt utaan julstämning. Det är ju ingen snö överhuvudtaget! När jag vaknade imorse och hade fodring i stallet så hoppades jag på att se liite snö ute i alla fall, men icke då. Plusgrader och ingen snö alls. Men det fick bli en tur i skogen i alla fall, var verkligen inte sugen på någon sseriös träning idag på julafton. Sen begav vi oss hem till mormor och morfar sär det serverades mängder med mat (då menar  jag mängder). Sen var det traditionen kalle ankas jul! Trogna maria satt kvar under hela programet, mman svike aldrig kalle anka! Sen var det julklappsdags och tomten kom förbi en sväng haha! Vi kommer att ha tomten i många år framöver, men det blir ju mer julstämning då :) har ju småkusiner det är tur att de finns ibland.

Nu sitter jag hemma hos Maries föräldrar (pappas nya), och har fikat lite. nu är folket på väg hem men vi ska stanna ett tag till och babbla på och dricka lite vin. Sen ska jag till Jocke :)

Jag har fått en massa fina julklappar i år, är inte missnöjd med en enda! otroligt!

Klänning
underkläder
Kryssning
Pumps (svarta med silver klack)
Skjorta
massa pengar
Vantar
Underställ
Snö halsband
Väska
Alkohol (A) haha

Och en massa mer men kommer inte på allt just nu. Men nu är det dags att vara social med de andra. snart kommer mysan tillbaka  och det blir mer prat..

Hej hopp.Love


Äntligen hemma

Idag kom jag hem, mamma hämtade mig nere i Linköping. Det var så skönt att slippa det där jäkla tåget måste jag säga. Massa struntprat i bilen på vägen hem, och väldigt mycket skratt också. Nu sitter jag i Lindas lägenhet och har väldigt tråkigt någonting annat kan jag inte påstå! Väntar på att Jocke ska äta klart och sen hämta mig, lär väl bli snart. Film och ostbågar kanske ? (A)

Imorgon blir det att köpa julklappar, öhm vad köper man till folk ? Jag har ingen blekaste aning om vad jag ska köpa till folk så jag har lie panik. Men Emelie ska hjälpa mig imorgon, så skönt. Sen blir det antagligen en lugn kväll med Emelie och Lotta :)  Mys. Att bara ta de lugnt och prata låter som en toppenfredag för min del, orkar nog inte med någonting annat. Har blivit lat på senaste tiden, men festlivet drar snart igång igen eftersom det snart är juldagen sen nyår och sist men inte minst så fyller jag år i början utav januari :) ¨

Ska kila nu, Love

Äventyr

Nu har jag vart ute på ett äventyr tillsammans med min goa häst! Vi va ute i sisådär en och en halv timme i skogen och kom vilse, men tillslut hittade vi hem igen :) Efter mycket skutt i skogen träffade även på lite älgar så då vände vi och de va då vi kom vilse. Dessa älgar de e läskiga och de förstör ens tur i skogen.

Men nu ska jag med bussen hem till min pappa och baka lussekatter med Emelie :) Fybubblan så gott det ska bli, ska mumsa på de och dricka varm choklad med vispgrädde. Nu börjar det låta väldigt onyttigt men jag gick faktiskt till stallet idag ;)

Love


lugnt lugnt

Nu har man precis kommit hem från Jocke som skulle jobba, och jag känner mig helt död. Han hade ställt klockan på 05.30. Är man inte galen om man gör de ? När vi egentligen skulle upp vid typ 9, jag blev inte glad haha. Men somnade om så gott i alla fall som tur va. Men funderar starkt på att gå och lägga mig i hästensängen här hemma hos far min och sussa en stund tills jag ska åka ut till hästen.

Helgen har jag bara spenderat hemma och tagit det väldigt lugnt, kännde att jag behövde de. Jag struntade mesta tiden i telefonen också eftersom jag verkligen inte orkar med n'är den piper och låter konstant helatiden. Emelie va i gävle under helgen, hon varkade ha kul och det behövde den lilla pinglan efter allt jobb och plugg! Men får träffa henne ikväll i alla fall, det dröjer alltid så länge innan vi ses tycker jag.

Sängen lockar och mina ögon vill slå ihop, så sägen är mitt nästa steg på denna dag.
 Love
ps. JAG VILL HA SOMMAR NUUU!ds.


Shoow

Helgen var bra, det var väldigt kul att träffa min syster vi drack lite cider och groggar. Pratade och hade väldigt trevligt tillsammans. Sen kom det lite mer folk ochkvällen blev bra! I fredags va jag Lelle, Emelie, Martina och Amanda på flamingo och sen vandrade vi vidare till Olearys, väldigt trevligt med en massa tjejsnack.

Imorgon är det lucia, vi ska ha show här på skolan, det kommer bli väldigt kul måste jag säga. Men det är väldigt mycket förberedelser. Utklädnad, jag ska vara en söt rumpnisse med tupperat hår, haha lovley. Det är Astrid Lindgren tema så alla ska vara utklädda till lite olika saker inom de temat. Men det jobbigaste är att vi ska vara i stallet klockan 7 imorgonbitti, men jag har ju en sån lyx att jag inte har estetiskverksamhet så jag slutar vid lunch! om inte tidigare haha.

Gjorde nyss ett prov och jag blev väldigt nöjd med de! Trodde seriöst inte att jag skulle klara av de, hade inte övat någonting, men de kan inte bli värre än att inte kunna någonting alls. Men som sagt blevväldigft nöjd! :) På fredag när jag kommer hem så blir det julbord, mmm så gott! Vi ska till Tullgarn och äta, längtar redan efter allt gott. Hoppas bara att de e ett gott julbord.

Love!


Syster yster

Sov i Lindas lägenhet inatt med Emelie, riktgt skönt att slippa ta sig hem. Igår va jag Emelie Lelle Martina och Amanda först på flamingo och sen när de stägde vandrade vi till Olearys. Vi hade kul och trevligt, fast det blev inte så mycket drickande för min del. Ska ju ha vita helger fram tills julhelgen har jag kommit fram till.

Det känns så skönt när jag kan prata ut med Emelie om alla beskymmer och tankar eftersom de känns lite konstigt just nu. Men att få prata ut hjälper en hel del och speciellt till någon som förstår och vet exakt hur jag är som person.

Idag blir det att åka till min syster i Bengtsfors nu vart i sverige de ligger haha, uppåt typ i alla fall vet jag. Men väntar bara på att pappa ska ringa och bnerätta när vi ska åka. Jag har verkligen inte träffat henne på länge, det kommer bli så jävla kul att se henne. Får se vad kvällen har att erbjuda hemma hos dom, hoppas på god middag och mycket prat! :) Nu är det dags att dra sig från datan och kanske ska börja klä på sig och fixa sig lite innan pappa ringer.

Love


plugghäst

Apelsin julmust och djungelvrål, sen kan man plugga. Japp som vanligt när jag sitter vid en dator så pluggar jag. Det känns som om jag börjar bli en lite plugghäst, men det är väldigt mycket just nu i skolan om man säger så. Plugg hit och plugg dit.BLÄÄ, känns som om jag drunknar i plugg!!!

I helgen ska jag och hälsa på min kära syster. Pappa, Maria och jag ska åka. Hoppas på att jag får sällskap av Åsa :) Inte så kul att sitta i bilen med pappa och Marie hela dagen. Får se hur det blir, men får ju i alla fall träffa min syster, de va så länge sen kommer bli kul!

Nej pluggdags igen.

Love