Hemma!

Äntligen hemma, ska snart lägga mig i min sköna säng och somna in. Ska sova länge imorn(men vet att min mamma kommer att väcka mig 10.00 imorgon, suck). Sen blir det att kila iväg till hästarna, och sen kanske hem till Tessan :) Hoppas att jag är på humör för låte sånt, så att jag inte är för trött. Men det ska nog gå att piggna till, annars blir det att man är där en stund kanske, och sen åker hem. Får helt enkelt bestämma mig imorgon.

Är hemma en hel vecka nu, underbart. Har längtat så otroligt efter denna vecka, ska dock jobba i veckan. Men vad gör de ? Ingen annnan här hemma har lov, de har lov nästa vecka, suck. Och lite mer pengar i plånboken tackar man ju inte nej till.

Nej en film och sängen nu tack! Haha Emma den söta flickan försöker med dina söta hund ögon att få med mig imorgon, har hon något i kikaren kanske? Vem vet, inte jag i alla fall. Får väl kanske veta imorgon haha, så söt hon är. 

Emma sprider glädje! 
 

(Emma och Anna)

Ciao!

Tråkig dag..

Dagen har vart seg, tråkig och tråkig. Jag har varit väldigt trött ochd et gjorde inte denna dag bättre. Men vi hade i alla fall vår här nere i Linköping, helt underbart. Jag och Mellis satt ute på rasterna i vårsolen lovely! Jag hoppas på fint väder imorgon med, vill ha vårkläder(dethar man i alla fall, men vill ha solsken). Imorgon har vi redovisning, men Hanna e sjuk. Jag vet inte hur jag och Mellis ska fån ihop allting nu, men det ordnar sig säkert kalasbra. Kan ju allting, även hennes del så det funkar nog galant.


 

Dagens outfit                                                           
Svart brett linne                      
Grön klänning                        
Svart rosettskärp i midjan   
Leggings                                
Vita ballerinaskor                 
 

Nej, nu är det dags att sova lite. kolla på en film och somna har sovmorgon imorgon, underbart! Sen är det bara några daga kvar tills det är fredag och jag får komma hem! Wiihoo!

Ciao!

Dagen

Idag har det bara blivit sängen, legat och degat som en annan latmask haha. Men man blev ju ledsen när man ställde fram klockan och mister en timme. När man vaknade första gången vid 9 så var klockan 10, blä. Jag vaknade pga några grannar som håller på att flytta. Inte mina grannar utom min väns grannar. När jag kom hem så blev det en promenad med min vän Emelie, vårväder, me like. Massa prat och en promenad när solen skiner, kan det blir bättre? Gårdagen var helt okej, träffade mycket snällt och gott folk. Vissa kan man ju räkna bort, de står inte under kategorien "snällt och gott folk". Förstår inte folk som ska snacka så otroligt mycket skit om andra. Men det är deras liv, och det är väl vad deras liv går ut på helt enkelt. Solrgligt men sant, ganska tragiskt faktiskt att vissa människor ska ha det så jobbigt. Avundsjuka? maybe. Jag bryr mig faktiskt inte, de e bara så skrattretande att man får höra av sina vänner vad folk kan snacka. Kan de inte komma till den personen de snackar om istället och fråga det de vill fråga och få svar från den personen det gäller haha, lustigt.

Nu e man tillbaka i Linköping, tråkigt nog. Vill hem. Men kommer hem på fredag och e hemma en hel vecka sen, skönt. Längta verkligen, ska bara ha de bra med vännerna. Förstår inte varför jag inte trivs här nere. Jag trodde att det skulle bli bättre men det blir bara värre, får bara en större och större klump i magen för varje gång man går på tåget som det står "Linköping" på. Vad e felet? Har tycärr inte kommit på de än. Men det e inte bara jag som känner så, min vän cicci känner exakt likadant.


Måste bara sga att denna klänning e superfin. Vill haa!





Men slutskrivet för dagen. Ska sitta och glo runt lite ett tag och sen sleepa. Måste bara säga att Emma e riktigt go, en vän som e en  riktig vän, me like. Slappkväll nästa helg Emma ? :) Ciao!

Lördag

Jag kunde inte somna inatt, den sämsta natten på länge. Mamma kom och väckte mig 8.00 imorse, och jag såg ut som ett monster. Hade knappt sovit i 4 timmar, fina ringar runt ögonen man hade. Men kravlade mig upp ur sängen och klädde på mig stallkläderna, åt frukost och åkte till hästarna. När jag kom hem och hade duschat somnade jag blixtsnabbt på soffan framför gilmore gilrs(jag som ville se de avsnittet,damn).

Ikväll ska de bli utgång, men vet inte om jag e så sugen längre. Redan igår känndes det som om kvällen skulle bli kass, och nu känns de så igen(mer dessutom). Men ska i alla fall pallra mig hem till min pappa och så får man se vilket humör jag e på ikväll(vill ju inte va någon banger) Men kanske får vara det ikväll, hemmakväll på soffan och äta lite frukt, och bara va. image34

Nu ska jag kila, och packa lite saker och sedan vandra till bussen. Ciao


















fredagskväll

Då var fredagskvällen över, den har bestått av tågresa och hemmakväll med Irina och Emelie. Det var trevligt, det var ett tag sen man såg dem. Vi pratade en hel del om roliga saker och skrattade gott om gamla minnen, sen kollade vi på film. Trevlig kväll faktiskt. Imorn blir det utgång med tjejerna :) Ska nog bli trevligt, eller jag vet att det kommer bli det, men jag är inte på festhumör. Tråkigt, jag känner mig bara seg och vill bara vara hemma. Så känner jag just nu, men imorn är jag nog på topp för en utgång och massa vin, kareoke och skratt.

Jag längtar tills sommaren är och man kan åka ut med båten och bara va, sola och må riktigt bra. alla grillkvällar, alla mysiga solnedgångar m.m.... mmm, jag längtar. Vill ha nu nu nu!

image33

Nu e det dags att sleepa, alla sår sleepa så gott. Ciao

mästerkocken

Ja, jag då Maria mästerkocken skulle laga middag.(middag och middag vlev det väl inte) Den blev katastrofäckligt(jag trodde att såsen till skulle vara god, men den smaka blä!) haha, så till middag blev bara ris.men får riktig mat imorgon när jag kommer hem haha, får se det från den ljusa sidan.

Det blev ingen promenad hem idag, det var för kallt tyckte jag. Bussen gick ju, så jag kom hem på små korta 5 minuter. Inget plugg idag har jag ju bestämt, och jag har fortfarande inte kommit på något plugg jag måste ta tag i otroligt skönt att bara slappna av.


   

Hittade dessa skor och blev förälskad på en gång, vill bara ha nu nu nu. Ska nog ta och hitta dem till i sommar :) Jag har en hel lista på saker jag vill ha, men plånboken vill inte ge mig allt jag önskar haha, tråkigt nog. Men får flirta lite med mamma och pappa, så kanske man kan få lite av dem(det är ett bra knep).


Dagens
Dag:
Torsdag
Humör: Bra just nu
Kläder: Gråa mjukisbyxor, blå långärmad och thermotofflor
Frisyr: Slarvig knut
Nagellack: Inget
Tid: 19.57
Omgivning: Vardagsrummet i villan
Irritationsobjekt: Att folk kommer hit och vill låna datorn
Tankar: Snart fredag och jag får komma hem
Lyssnar på: När Sanna, Louise, Bella och Emelie pratar och tv'n är på.
Vad ska du göra? Äta godis och sitta här

Ciao


sitter i villan

Nu sitter man i villan igen, skoldagen är slut. Torsdagar e den bästa dagen i veckan enligt mig om man ser på schemat haha(slutar 11.50). Idag ska jag bara ta det lugnt, inget plugg i alla fall inte vad jag kommer på just nu, e klar med det mesta, så jag kan vara stolt över mig själv och ta en lugn dag utan plugg. Imorn e de övningsdag hela dagen, det är då vi tränar och allt. Så skoldagarna e snart slut, och jag kommer hem imorgon!! men jag börjar bli lite förvirrad över helgens planering. Vissa vill ha utgång på fredag och vissa på lördag, vad vill jag ? Jag vet inte, kanske fredagen, eller lördagen, ja mig spelar det ingen roll. kanske vore skönast att gå ut på fredagen och bara ta det lugnt med en hemmakväll på lördagen :) Det lät bra tycker jag haha, nmen får se vadd e andra vill och har för tankar kring allt. image29













Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film :)
Ciao


Onsdags eftermiddag

Jag åt nyss middag med familjen, väldigt trevligt det är inte varje dag jag gör det. Brukar sitta i soffan i Linköping och äta min middag, så gör vi alla där nere i huset. Jag har ångest över att jag ska åka idag, snart ska jag åka. Blir deprimerad, icke bra. När man kliver på tåget tänker man "suck, nu är man här igen" hahah. Men när man kommer hem med tåget och kliver av tåget är det helt andra tankar "JA, hemma. Äntligen!" Nej nu ska jag ta mig i kragen och packa det sista, det blir ju inte så mycket eftersom att jag kommer hem på fredag igen, skönt. Imorgon har vi en kort dag också, jag slutar 11.50 funderar på att ta en promenad hem från skolan imorn. Om det är fint väder såklart, men eftersom jag har otur i nästan allt så lär det spöregna och vara det värsta ovädret man kan tänka sig. Men det får man se imorgon.





Dagens
Dag:Onsdag
Humör: Lite upp och ner
Kläder: Blå långärmad, grå klänning och fornarina jeans
Frisyr: Hästsvans
Nagellack: Inget
Tid: 18.38
Omgivning: Mitt röda fina rum.
Irritationsobjekt: En viss perosn och vädret jag vill ha soool
Tankar: Vill inte tillbaka till skolan
Lyssnar på: Lars Winnerbäck - Jag vill gå hem med dig
Vad ska du göra? Packa och vänta tills jag ska åka om ca 2 h 45 min


 

Sovmorgon

Idag tog jag mig en sovmorgon till klocka 10.00 men jag vaknade innan pga av min bror som skulle till skolan, han kan ju aldrig vara tyst på morgonen han måste väsnas enormt mycket. Kanske för att han e van att jag inte är hemma, för då kan han ju väsnas eftersom ingen är hemma annars när han går upp.  Men efter lite täcke och kudde över huvudet så somnade jag om till slut, när han hade gått till bussen haha.

Jag bör plugga  matte nu men jag har verkligen ingen lust alls med det, känns så tråkigt. Prov imorgon ? japp, får plugga på tåget ner kanske, en bra idé för att göra så att tiden går lite fortare. Det lär ju inte vara så många på tåget ikväll, åker ju ganska sent. Tåget går lite över 21 från södertälje syd, hoppas i alla fall på att det är lite folk.

En sak ser jag fram emot imorgon, jag får träffa mina söta klasskompisar. Speciellt Hanna och Mellis hahaha, de e riktigt roliga. Men lite konstig humor ibland men det gör bara allt roligare.

Nu sitter jag bara i mitt rum lyssnar på Lars winnerbäck och bara njuter av att vara hemma och ta det lugnt. Sitter i mjukisbyxor och linne får ju inte glömma mina skönta tofflor. Har fortfarande den snygga morgonfrillan och väntar på att Emma ska slå en pling, vi ska åka till stallet när hon slutar skolan. Men jag känner mig för att ta en promenad, men tråkigt själv. Men får väl ta med mig min kära mobil med all musik mest Lasse haha och ta mig en tripp i hölö.

Ciao!


Tisdag idag ?

Tisdag idag ? Hum, det känns som söndag, en riktig tråkig söndag känns det som då ingenting händer. Kvällen har ingenting att erbjuda verkar det som, tror snart att det blir sängen och en film. Imorgon ska jag nog sova ut, sova länge bara njuta av en lång morgon. Men om det är fint väder ska jag minnsan ta mig ut på en liten springrunda, vad sägs om det? Låter ju som en kalasbra idé. Idag såg jag och Emma en gubbe på stan han liknade verkligen Harry i Jönssonligan hahahaha, fybövulen vad kul jag hade åt det. Ett gott skratt för dagen.

Imorgon blir det att åka tillbaka till Linköping, men kommer redan hem på fredag igen, skönt!  Så blir ännu en helg hemma, och helgen efter det kommer jag också hem! och stannar hemma en hel vecka haha. Då har jag påsklov, då får man påskägg(onyttigt men gott).

Nej dags att lämna bloggen för idag återkommer imorn. Ciao


måndagens händelser

Men hallå. Har nyss kommit hem till pappa, satte mig direkt framför datorn haha(är ingen datanörd hehe). Men kom att tänka på att jag inte har skrivit i min kära blogg idag, det är ju nästan ett måste. Dagen har delat med sig med blandade känslor, hästen är dålig och kanske måste avlivas(usch vill inte ens tänka tanken). Men kanske är det bästa för henne trots allt. Får se, hon har 6 veckor på sig att bli frisk nu(hoppashoppas). Annars har dagen varit en topen dag, har fått mycket beröm över min väg jag valt att gå, tagit ett till steg upp för trappan och var duktig. Lagt den där människan bakom mig och tagit mig i kragen. Äntligen lyckats, bra maria!

Imorn ska jag äntligen få äta på nancy´s med min kära vän Emma, ska få med henne in i lite äffärer och glutta lite på kläder, vill ha någonting nytt även fast plånboken säger nej. Men kolla kan man alltid göra, flirta med mamma sen kan man alltid göra (är inte bortskämd haha).

Nej slutskrivet i bloggen för dagen. Återkommer imorn, förhoppningsvis inte såhär sent. Ciao


söndag

Nu är jag äntligen hemma, har vart på träning. Det gick väldigt bra faktiskt, bättre än jag trodde. Träffade sedan Emelie och vi gick en lång lång pratpromenad i ca 2 timmar. Så nu har man landat hemma pratar med Hanna i telefonen haha, hon berättar om helgens bravader ojoj.

Men ska titta på film nu och sova. Ciao!

usch denna söndag

Denna söndag började med att jag drog täcket över huvudet och skrek "NEEEEEEJ", det snöade och regnade dagen såg ut att bli totalt kass, jag skulle upp och rida ut med Emma. Men vi red ut i regnet, japp ingenting kan stoppa oss haha regnkläder på och ut i skogen(det var hemskt). Sen har jag och min mamma vart och shoppat lite grejer tills imorn när vi ska iväg till kliniken med den sjuka hästen, tråkigt jag ogillar verkligen kliniker.

Nej nu ska jag åka till träningen, jobbigt jobbigt. Som alltid missar jag OC! Jag ska alltid missa det, det är väldigt dåligt att de har bytt dag på den serien, jag är inte glad på de.

Ciao


bilder från fredagskvällen









1 Taxen sjunger kareoke
2 Emma jag och Mörten sjunger
3 Emma och Mörten
4 Jag och Emma
5 Mörten och Taxen


Lista

Ska härma Mikaela med en liten lista här, lagt till lite eget också haha(eller alla gör väl olika listor  nu förtiden,hum)

Inledande
Fullständigt namn:
Maria Therese Österlund
Din ålder: 18
Födelsedag: 9/1
Syskon: Bara låtsassyskon..
Hårfärg: Just nu brunt, annars mörkblond
Ögonfärg: Blå
Skostorlek: 38/39 olika i olika skor
Längd: 1.65
Stjärntecken: stenbock
Fobier: massa

Förhållanden
Vem är din bästa vän?
Irina
Har du en pojkvän/flickvän? Nope
Har länge har ni varit ihop? -----
Hur länge var ditt längsta förhållande? hum, kommer inte riktigt ihåg
Vem kysste du senast? Hemligt

Grejer
Var shoppar du helst?
Stockholm
Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? nej, hål i öronen om det räknas
Hur många skor har du? vääldigt många
Hur många par byxor har du? vet inte riktigt
Har du några smycken som kostat över 1000 kronor? Har jag säkert
Vad köpte du senast? tuggummi
Hur svarar du i telefonen hemma? Maria


Favoriter
Färg?
svart och röd
Mat? Kräftgryta(som Irina lärde mig)
Kall favoritdricka? COLA!
Alkoholhaltig favoritdricka? Rosa pantern
Killnamn? Hugo, Daniel & Joel
Tjejnamn? Scarlett, Tyra &
Ämne i skolan? Är väl ridpassen
Klädesplagg? Min röda klänning
Sport? Ridning haha
Musik? Lyssnar på massa helt Lars Winnerbäck och Kent
Fras/mening/uttryck? många
Raggningsreplik? Kan många, hört många också för den delen haha

Har du någonsin..
Snusat?
Nej
Rökt? Nej
Hoppat bungee jump? Vågar inte, jag är höjdrädd
Brutit mot lagen? Näe inga farliga grejer, gå mot rött haha.
Fått dig själv att kräkas? Näe
Nakenbadat? Jadå
Varit kär? Jo det har jag
Börjat gråta för att få som du vill? Haha, många gånger

Extra
Tar du droger?
Absolut inte, varför ska man ?
Vad använder du för schampoo? Sunsilk
Vad är du mest rädd för? Döden
Vad lyssnar du på just nu? Linda Bengtzing "Jag ljuger så bra"
Vilken bil skulle du vilja ha? Vet inte, måste tänka på det..
Vem fick du senast SMS ifrån? Hanna i klassen
Var vill du gifta dig? Kyrkan
Hur många MSN-kontakter har du? väldigt många
Hur många av dem är online nu? många

Slutfrågor
Pizza eller choklad?
Choklad
Tränar du? Jo
Hur ofta? Beror på vilket humör jag är på
Guld eller silver? Guld
Vilken film såg du sist på bio? Vet inte riktigt, det var länge sen jag va på bio
Vad vill du helst ha just nu? Pengar

kvällens händelser

Nu är det kväller och här sitter man igen, har nyss kollat på en Wallander film. Ganska bra, men jag blir så förbannad på pedofiler och så blir jag trött på sega poliser. Det ska vara gunvald, man ska ha krut i baken och fixa allt, ta egna intiativ och såklart ha gunvalds personlighet, haha då är man klockren!

Kvällen har varit lugn, ätit morotsstavar och gurkstavar och såklart dipp till det. Sen var det en skål på bordet med ostbågar och chips men jag tog bara 3 stycken ostbågar är väldigt stålt över att jag valde det lite nyttigare haha. Imorn ska jag upp tidigt minnsan, ska rida på morgonen Emma kommer ju till stallet blir nog kul. Sen ska jag ju iväg och träna också, kommer väl ha mer träningsvärk efter den träningen, eller så har min kropp börjat komma igen kanske hoppas hoppas haha. Men jag har gjort mina situps på kvällen(ska helst göra på morgonen också men så duktig orkar jag inte vara) men är stolt över mig själv. Ska väl ut och börja springa nu till våren när jag väl tar mig i kragen.

Lördag "morgon"

Japp, nu är det lördag "morgon" kanske mitt på dagen egentligen men i min synvinkel just nu är det morgon och skulle gärna krypa ner under täcket igen. En önskedröm haha, näe ska snart ta mig hem till mamma och tänkte ta mig en promenad när jag kommer dit (om det fortfarande är fint väder). Kanske får med mig mamma på en promenad, man kan ju alltid försöka det brukar inte vara så omöjligt.

Igår var det en utgångskväll för mig mickis martina och emma. Vi förfestade här hemma hos min pappa,satt och pratade tog bilder och drack, sedan efter ett tag blev vi sjungsugna så vi startade kareoken och började sjunga loss till exempel låtar Jag ljuger så bra, håll om mig, främling och många fler. Utgånge på tk va inte så rolig må jag säga, lite folk få som dansade och jag skulle hellre ha legat på soffan och degat ätit ostbågar och haft det bra.

Kommer säkert upp bilder från kvällen senare.. ciao


kladdkaka...

Men hallå..

Sitter nu i den tråkiga datasalen, solen har gått i moln sorgligt nog. Men den måste ju komma fram, har ju vår kläder på mig. Som alltid, känns som om massa saker bara går fel nu förtiden har väl hamnat i en såndan period nu blä och usch. Måste bara påpeka att jag har världens träningsvärk i benen och rumpan :/ Jobbigt är det, kan knappt gå känns det som hehe.

Sitter här och skriver ner vårat recept på den godaste kladdkakan! höhö. Våran klass har uppgift om att baka någon slags kaka och varje vecka bjuder ena gruppen hela klassen på deras sorts kaka de tycker bäst om. Min grupps kaka blev KALDDKAKA! finns det något godare än kladdkaka, vaniljsocker och en klick med grädde? Nope, Maria älskar kladdkaka.
image16

KLADDKAKA

100g margarin/smör
2 ägg
3 dl socker
1½ dl mjöl
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
Man ska helst ha i vanlig choklad också, ex blockchoklad! blir mycket godare. Och en klick med grädde till, är nästan ett måste haha.

 




Mellis och jag känner oss så seriösa med detta arbete, kollar på bilder och ska göra en powerpoint skriva fakta och allt sånt som ska finnas i uppgiften. Sitter också och kollar på lite hästar som är till salu, kanske ska köpa mig en ny lite filur eftersom att min kanske inte blir bra igen, och kanske inte kan tävlas något mer.

kommer hem imorgon! yees, äntligen veckans höjdpunkt är snart här.

Fredag: Förfest hos mig, med lite tjejer det blir kareoke, drinkar, tjejsnack och mycket skratt. sedan blir det utgång lär ju bli tk som vanligt.

Lördag: Jadu, denna dag blir lugn hemmakväll, kanske ska träffa Tess. Får se vad den leder till.

Söndag: Ska iväg och ha träning med mamma, vi ska rida för en som heter Ann, kommer nog att bli kul. Alltid kul att träna och bli bättre!

Tack och hej! (Emma nu har jag bloggat, för din skull höhö)


solen..

Solen skiner även idag, helt otroligt. Jag blir bara på bättre och bättre humör för varje dag som går, i alla fall som det känns. Snart är det dags att ta sig ut till stallet och ha ett ridpass, hoppas på att vi rider ute nu när det äntligen är sol. Solen som man längtat efter så enormt mycket. Men nu har jag inte tid med detta, dags att ge sig iväg. ska vara där om ca 20 minuter. (det är bara 100 m knappt men i alla fall höhö).

Ciao.

kvällskvisten..

Sovdags snart, skönt är ganska trött idag. Somnade på soffan framför tv'n typ vid 16 snåret sådär. Lat som man är, jag hade behövt plugga men orkade verkligen inte ta tag i det idag.Nu på kvällen ringer galna Hanna och vill att jag ska komma på fest, hum inte riktigt 100 den där tokfian.  Haha, det är tisdag hon ringde 21.40 och trodde jag skulle komma, icke sa nicke.

Imorgon ska jag sova ut riktigt ordentligt må jag säga, ska bara till ridpasset imorn. Riktigt slapp dag blir det imorn, sen är onsdagen överstökad! då är det bara torsdagen kvar sen e de fredag! wiie.

Ciao.


skolan och drömmer...

Nu sitter man i skolan, hjälper lilla Hanna att bli klar med "Daglig skötsel" (ett arbete som skulle vart inlämnat förra veckan, stökiga Hanna). Men det är vår, blommorna blommar solen skiner och det är blå himmel jag lyssnar på Lars Winnerbäck the king, kan det bli bättre ? Nono, intehär i Linköping i alla fall.

Är ledig imorgon eller vi har idrottsdag, ska bara vara i stallet. skönt, då är onsdagen borta sen då är det inte långt kvar tills det är fredag. Jag älskar fredagar som ni kanske märker haha, men jag är så shoppingsugen vill bara handla massa massa nytt till vår/sommar.

Sommar båtsäsong, få åka ut med båten ligga på klippor och sola dricka en drink och bara va. Grillkväll på en ö med familj och vänner, kan väl stryka familj men det kan vara mysigt att åka iväg med de också. Sen i slutet av sommaren är det kräftskiva ojoj, maria längtar tills dess. Kräftor mums..

blommor




vååår

Idag när jag vaknade imorse blev jag väldigt glad, solen lyste min dag blev räddad. Vår vår, våren är här helt otroligt, längtat så länge men den har inte velat komma förän nu äntligen! Så nu är det bara ett litet steg tills det är sommar sol, sommarlov, grillkvällar, fester och bad!

Längtar tills man kan sitta på marenbryggan och äta en mjukglass i solen, men shorts eller kjol, linne och solglasögon och underbara sandaler, glippflopp sommarskoooor & sommarklääder, me like.

Nej, nu e det sags att lägga sig framför tv'n och glo under täcket. Snart e de prison break! :D

Ciao


NOO

Fybubblan, nu är man här igen dårå. Linköping Linköping, hemska Linköping haha kanske lite överdrivet där men amn gör ju inget annat än pluggar när man är här, så det blir lite tråkigt. Men veckan kommer att gå skapligt fort tror jag, vi har typ idrottsdag på onsdag så då är man ju typ ledig. Sen är det snart fredag och då kommer jag hem, me like.

Ett speciellt meddelande till TRINE PALMER!
LADDA INFÖR HELGEN ! Hahaha. (Dy har vart tråkig på sista tiden nu fetto!)

Men nu är det dags att gå och vara social med min rumskompis Sanna, vi ska kolla på någon film och prata om helgens bravader. Om hon nu har några att berätta, jag har höhö. (som alltid). Vill redan hem, hemlängtan.

Imorn är det matteprov, suck.

Ciao!

Japp

Ja, nu sitter man hos far min. Hela släkten är kallad hit för lite skoj, kareoke, frågesport och massa dricka, me like. Jag och jessica funderar på att kanske köra en utgång, får se vartd enna kväll leder. Dagen har vart helt okej. Det var en god buffe i karlberg slott. mums, massa gott.

Nej men vi alla hörs!

sitter här

Nu har man förflyttat sig hem till pappa, sitter här och har inte börjat fixa i ordning mig. Sitter framför datorn pratar med min storasyster i telefonen med ett glas vitt vin bredvid mig som jag fick av pappa :) Hoppas påb att jessica skyndar sig hit snart :) Men nu ska jag kila

/M.


Äntligen

Japp, äntligen hemma känns helt underbart. Det är en sån otrolig känsla när tågets dörrar öppnas och man kliver ut med resväskan rullandes bakom än. Då är man hemma hemma hemma. Ikväll ska jag umgås med lite tjejer och ha en rolig förfest sedan utgång (om jag nu följer med, är inte helt säker). Är sjuker nämnligen, men får sova ut imorgon istället, sova sova sova hela kvällen i soffan. Även fast emmson och alla ska ut, men tyvärr måste jag nog tacka nej till erbjudandet, tråkigt nog.

Nej nu blir det att lägga sig framför tv'n och kolla på någon rolig film(om jag inte somnar som vanligt) haha..
/M.

spökar

Det sägs att det spökar i mitt rum här i Linköping i villan, jag har aldrig trott på vad dem har sagt så jag har struntat i det totalt. Men nu börjar jag fundera på om det är sant, när jag satt och pluggade inför provet som jag ska ha imorgon så startade tv'n utan att jag startade den. Jag blev rädd och sprang ut ur rummet, så undra om jag vågar sova där inatt haaha, är ju en liten mes. Näe det är jag inte med efter allt dom berättat och så händer något sånt där, då blir man lite skrajsen av sig. Skönt att få komma hem och få sova i ett hus utan spöen en helg, haha.

Fredag är nu bestämt, nästan helt i alla fall. Blir utgång med lite tjejer, dansa och ha kul som aldrig förr. Känner mig på ganska topphumör fast det är ju två dagar kvar tills fredagkväll. Men blir nog på topp, med rätt förfest så blir kvällen räddad, me like. Antingen blir det hemma hos mig, middag förfest och ha det riktigt gött. Annars kanske jag åker hem till Jessica, får se vart fredagen leder mig någonstans.

Nu ska jag fortsätta plugga och tråka.
/M.


Massa massa

Att man aldrig blir klar med alla skolarbeten som man får innan dem ska ge oss nya arbeten. Så snart ska jag göra klart min ena arbete, och sen börja på det jag fick idag suck. Blir tokig, det känns som om jag har miljontals saker att göra innan påsklovet och det är ju snart. Det är bara 4 korta veckor kvar, stressad stressad. Imorgon har jag prov, hoppas på att allt kommer att gå bra.  Med lite Lars Winnerbäck sjungandes i öronen går det nog kanon!

Nu är det dags att plugga igen, men får sätta på lite Lasse så går det undan!

klänning, vad tror ni ?

Jag har förälskat mig i denna klänning, tycker att den e fin och fräsch. Älskar den där rosetten i midjan, har inte kommit över rosetten än. Tänk vad fin den skulle vara i vår och i sommar. funderar på att kanske köpa den, vad tror ni om det?


kl?nning

Tillbaka i Linköping

Så är man tillbaka i  Linköping, ganska skönt men ändå inte. Roligt att träffa klasskamraterna och lite annat folk, idag åt vi kladdkaka på ena lektionen yuuummie, me like. Var ingen god lunch så det var ju tur att det var efter lunchen.  Sen har ju emmson pratat med mig i telefonen idag, skönt att prata med någon person som har normal dialekt. Här pratar alla så konstigt.

Hemlängtan ska vi inte prata om, redan igår beställde jag biljett hem tills på fredag (kom hit dagen innan, på söndagskvällen). Inte bra att ha så mycket hemlängtan. Det är nog för att jag har vart hemma "för mycket", ja jag har ju vart hemma i 2 veckor. Så lite tugnt är det att vara tillbaka här. Men vi räknade ut att det bara är 55 skoldagar kvar tills sommarlovet, me like. Längta längta längta.

I Helgen  blir det nog roligt, fredagen blir det nog lite förfest hos mig. Äta gott ocg dricka gott med några kära vänner. Hoppas på att Emmson, Trine och Anna kommer. (Har inte pratat med Anna, men hon ska snart få veta haha). Saknar er mina söta små brudar. Tessan kan dock nog inte komma, för så som jag har förstått så jobbar hon varannan helg, och denna helg jobbar den unga fröken(Inte kul). Men kommer ju hem helgen efter, då har vi bokat in en fika!

Nu är det massa plugg som ska göras, fått massor nu. Helt otroligt, förstår inte hur lärare lägger upp provschemat. Men bara jag får MVG på detta arbete så får jag MVG i hela kursen. Det känns rätt bra, så man pluggar massor nu. Tills imorn har vi dock lite att göra. Glosor, företagsuppgift, matte och något mer va de. Jobbigt jobbigt.

Skriver mer ikväll !