fira emelie

Japp idag är det fest igen, fira Emelie. Just nu är jag inte så taggad men kommer nog bli det lite senare under kvällen. Ska bli trevligt, och kommer bli så kul nu när hon också får följa med ut wiihie!

Igår var det hur trevligt som helst hemma hos Tessan, god mat och trevigt folk. Mycket prat och skratt och vin :) Sedan begav jag mig till hamn till mina andra friends, de va inte så kul för detvar för mycket folk där. Jag har kommit åp att förfester är alltid roligare än när man går ut haha.

Nej dags att göra sig i ordning nu, puss hej

nu börjar jag

Nu börjar jag bli taggad igen inför kvällen. Yes, hela dagen har jag vart otaggad men nu börjar det skärpa till sig. Har köpt present åt tessan och allt är klart, förutom mig själv. Sitter i mina små leggings och undrar vad jag ska ha på mig upptill, medans jag smuttar på mitt goda vin.

Snart är det dags att bege sig till tessan, eller jag ska typ åka om 1½ timme. Men vet ju fortafrande inte vad jag ska ha på mig, galet jobbigt. SLutskrivet här nu, mentjejer ikväll ska vi ha kul, me like! :)

Ciao.

Power walk

Nu är fröken Maria äntligen hemma, hon är på hemmaplan haha. Dagen har vart slapp, slutade i skolan redan klockan 11, åkte med Sanna och letade efter studentkläder till henne, hittade massa. Men vi valde ut en fin vid klänning och vita leggings med ett guldskärp som hon ska ha i midjan, blev toppen! Sen kunde jag inte låta bli att ge mig själv en tröja haha, min outfit i helgen är totalt förälskad i den. Men nu är den min min min bara min.

Imorgon blir det en runda på stan med farmor min, vi ska köpa en present till Tessan. Vet ungefär vad jag ska köpa nu hihi. Hon kommer bli fin i det, hoppas hon gillar det jag köpt bara. Sen blir det nog en lunch på stan, eller om vi tar med oss hem. Sen tänkte jag fixa i ordning mig hemma hos henne, och dricka lite vin och prata massa med min goa farmor, me like.

Snart är det dags för lite power walk med Anna, massa skitsnack har inte träffat henne på länge, för länge. Vill höra massa massa skvaller babe! Men väntar bara på att hon ska höra av sig så vi kan gå, ska bara smälta maten först haha.

Försöker f¨kära Jesper att följa med  på lördag och fira Emelie, men när han drygar så blir jag förbannad på honom när jag är full hahaha. Men Jesper ska inte bli arg på dig om du inte drygar. Men jag kommer att släpa med dig, har inte träffat dig på länge, mupp!

Ciao

onsdag

Imorgon åker fröken maria hem, jippie! Tåget går kl 14.58 kalasbra. Känns skönt att få komma hem igen, och ska som sagt få träffa folk som jag inte träffat på väldigt länge. Och imorgon ska jag köpa ett nytt linne till mig själv, vill ha det själv och inte köpa det i present till någon annan haha, Emma vet vilket linne jag menar. Men jag har nite bestämt färg ännu, det får jag göra imorgon.

Kanske är dags för fröken Maria att gå och packa, och sedan plugga på sin underbara engelskaläxa. haha, har faktiskt vart duktig idag och tvättat och inte tagit hem tvätten till mamma i helgen haha.

Ciao

24/4

Ja just idag den 24/4 skulle det vara min lyckodag, men dagen började till och med helt fel. Jag hade sovmorgon men jag va trött igår och ställde klockalarmet kl 07.15 men jag skulle ha ställt den på 08.30.. Hur lyckas man med det? Det kan bara vara jag som klarar det, jag kunde inte heller somna om så låg där klarvaken men efter ett tag gick jag upp arg som ett bi. Gick sen till skolan med Malin, så duktiga vi är.

Provet idag gick sådär, det lunde ha gått bättre. Jag förstår inte varför det alltid ska komma saker som man inte trott ska komma med på provet som kommer med i alla fall, suck. Men kunde ganska mycket, hoppas på der bästa..

Kanske kommer hem redan på torsdag :) Har så ont i ryggen så kanske inte klarar av att ha 2 stycken ridpass på fredag, då kan jag lika gärna åka på torsdag. Så jag hinner göra mig i ordning innan jag ska fira tessan på kvällen hihi. Ska bli så kul att träffa alla, de va ett bra tag sen tjejer! :)

Imorgon åker Tess till London, fy vad orättvist! men kul för henne och Jocke! Myspys dagar får ni ha, hoppas det vlir bra väder för er också.

Ciao

äntligen

Hemma från skolan, äntligen är dagen slut sitter nu här vid datorn och lyssnar på Ne - Because of you, en låt värd att lyssna på. Har pratat med kicki från tyskland nu, blir antagligen så att jag åker v.30 ner och jobbar till v.35.. Men det känns som om jag vill ha det gjort, missar en del födelsedagar exempelvis Anna's, tråkigt. Men då blir jag hemma hela nästa sommar, me like. Då kan man fixa mer planer inför den istället, då ska jag allt ha kul.

Kanske kommer hem redan på torsdag :) Tänkte ta tåg på torsdag eftermiddag, vill inte åka tåg själv och får sällskap på torsdagen, me like. Då hinner jag fixa saker innan jag ska fira tessan, kanske köpa en present? Men den lilal fröken vägrar säga vad hon vill ha, hum får fundera ut något har fått en del förslag som låter ganska intressant och som jag tror/vet att hon vill ha ;).

Det kommer nog bli en toppen helg i helgen. kommer träffa massa roligt folk som jag inte träffat på länge, exempel emma min sköna. vi har vart dåliga på att ses, måste bättre oss. men ses ju på fredag, me like!

Ska ta en tupplur i ca 30 minuter för att sedan bege mig och handla.  Ciao

planer för i sommar

image38Här börjat planera min sommar, det blir massa jobba.. Först jobba hemma, sen åker jag antagligen till Tyskland i 6 veckor och jobbar där. Eller jag gör min praktik denna sommar istället för nästa eller 6 veckor i 3:an. Vill få det gjort, kommer att kännas så skönt. Men det blir en tuff sommar ingen ledighet. Men får reda på senare idag om jag åker till Tyskland, isåfall blir det jag och Kristina :)

Nu är det bara dessa dagar kvar, sen är jag hemma i en hel vecka, underbart. Plus att i helgen blir det till att fira födelsedagsbarnen.

Jag har fastnat för Regina Spektor, me like.

Regina spektor-Fidelity

Dags att rusa till min mattelektion, suck.

Ciao


idag

Ja, idag har jag disikerat härbens npg något av det vidrigaste jag gjort. Jag blev offret som fick hämta benen från frysen, blä. Men jag klarade av det i alla fall, riktigt stolt över mig själv.

Inatt fick jag inte mycket sömn, mobilen ringde precis när jag hade somnat. Den ringde även flera gånger under natten, vaknade varje gång även fast jag hade på ljudlös och ingen vibration.. Jaja, men är lite småtrött idag. Är äntligen hemma, underbart att sitta framför min data och bara va för mig själv. Men lilla emelie är här och håller mig sällskap, har ätit gott och kollat på tv. Vi åt ostbågar chips och morötter/gurka med dipp haha tjockisar vi är.

Dags att vara social med henne,  Ciao

godnatt

Vad har hänt ? Maria har kraschlandat, jag vet inte men depp depp depp. Hum, inge bra. Men håller humöret uppe och hoppas på att det går över. Lite mycket som händer runt omkring mig just för tillfället... Men man kan ju inte gå runt och se deppig ut så leendet är på topp haha.

Fick nyss en känsla av att jag kommer känna mig som en alkis nästa helg. Som jag skrvit innan fira tessan på fredagen, fira emelie på lördagen och nu kom guldklimpen emma och frågade om jag ska med på sahara hotnights på valborg, tackar man nej ? Nepp, vill ju umgås med mina kära vänner, det blir förhoppningsvis Emma Trine Anna Tessan och jag :) Kul kul. Sen lär jag vara död och sova i några dagar haha.

Nej dags att lägga sig, ska inte sova. Jag ska plugga :/ Vi ska disikera hästben imorgon, kommer nog att drömma mardrömmar inatt, hjäälp.
Men godnattt!

Ciao

Duktig

Idag är jag stolt över mig själv, riktigt stolt. Har verkligen vart duktig idag! Jag gjorde klimatprovet, svarade på alla frågor förutom 2 stycken, hum men hoppas på det bästa. Sen gjorde jag även ett annat prov också så att jag slipper ha det efter mig, det gjorde de andra förut när jag inte va här så har man dragit på de men äntligen har jag gjort det och klarade det! underbart! Känns som en lättnad, nu är det bara att vänta tills på tisdag så är det dags för nästa prov i smittskydd. Kommer nog gå bra, ska plugga rejält inför det.. En duktig sak till som jag gjort idag är att jag har stannat kvar i skolan, pluggat mer här med en inlämningsuppgifta jag skulle göra om rampseende, den är också klar nu! Wiiie!

Det är fult väder ute, blä! Vill ha den där underbara solen och värmen, mmm väärme tack!

Har kommit fram till att nästa helg blir det en hel det pataj. Fredagen den 27 ska jag fira tessan :) och dagen efter den 28 ska jag fira Emelie hon blir 18 år på Tisdag redan men ska storfira henne på lördag haha, men hon vet inte vad som händer, för det är en hemlis. Sen på måndagen lär det kanske va lite festligheter då med, det är ju valborg. vad händer på valborg mina kära vänner ? Några förslag ?

Nej dags att plugga vidare och vara ännu duktigare! Ciao

boda borg

Idag var det boda borg, vi klarade 6 banor hahah. Men vi kom inte sist i alla fall, de va vissa som va sämre än mitt lag. Men kul hade vi, men på bussen hem sov näst intill alla haha. Jag själv höll mig vaken, men lär somna ganska snabbt ikväll, men måste plugga till provet imorn, klimatprov.. Högtryck ? Lågtryck ? Japp, kan ni alla vädret, och alla dess olika tryck och vindar ?

Jag har vart duktig idag med, gick till skolan. Har kommit på att det är ganska så skönt, nyttigt är det ju också. Man ska ju gå en promenad innan man äter frukost och jag äter frukost när jag kommer till skolan, för de bjuder påfrukost där kalasbra! massa att välja på. Börjat mitt nyttigare liv ? Plus att jag köpt hem massa frukter ist för godis m.m.

Nej dags att plugga kanske. Måste bara fixa klart lite saker här innan, kommer hem på fredag underbart. Ska träffa kära tess på lördag. Hennes söta pojkvän har bjudit henne på en resa till london på onsdag, sweet! Men lilla emma pemma åker iväg på kurs, morr på henne. Men får träffa henne helgen efter, då ska jag kanske och fira Tessan :) Fick en inbjudan idag, vad glad jag blev :) Nej dags att kila

Ciao

tisdag

Skolan igen, bestämde mig för att gå till skolan idag duktig som jag är. Tänkte först stanna hemma, men Hanna skulle ju komma till skolan och vi skulle börja med ett arbete som vi e sega på att börja med, det ska snart vara inlämnat också så vi bör bli klara med det snart! Men tror ni hon är här ? Nej, jag sitter här själv, eller själv är jag väl inte haha, men min arbetskamrat är inte här, suck på henne! Har klimatprov på torsdag, och jag förstår ingenting börjar bli lite arg nu, eftersom människan, gubben till lärare inte kan förklara, och sen säger han olika saker varje gång...

Snart är skoldagen slut, skönt. Blir en promenad hem i solen, gick även till skolan imorse. Känner mig ganska duktig sammanlagt blir det ca 7 km jag gått idag när jag kommer hem haha.

Imorgon blor det en resa till bodaborg med klassen, vissa säger att det är kul där och vissa säger att det är tråkigt. Hum, jag får reda på det imorgon så kan jag säga min åsikt sen. DEt beror ju helt på hur alla i klassen uppför sig, och vilket humör alla är på, speciellt vilket humör jag är på haha.

Veckans händelser
Ons:
Bodaborg med klassen
Tors: Eneglska läxa och klimatprov
Fre: Disikera hästben och ridning och ÅKA HEM!
Lör: Träffa Tess på dagen, och kanske Sarah på kvällskvisten
Sön: Får se vad som händer då, men ska åka tillbaka till Linköping 20.08 från södertälje syd.

Ska kila till hästkunskapslektionen nu, hörs! Ciao

förskyld

Förskyld, snuvig hostig ändå sitter jag i skolan och försöker plugga, men har märkt att det inte går någe vidare bra. Funderar på att ta bussen hem kl 11.40 och lägga mig i sängen och sova. För att sedan ta mig i kragen för att åka och handla, det blir tacos ikväll för mig Bella och Louise, mums. Längtar redan efter middagen, ska köpa mig glass också. En sak jag orkat göra idag är att räkna mina skoldagar som jag har kvar, det är bara 29 stycken för mig . Är hemma vissa veckor innan också, men försvinner på sommarlov den 6/6 underbart, längtar att få vara hemma så länge!

Emma, vill du, vill du, vill du, vill du följa med mig hem ?.... Jag vet att du vill
Klockan är åtta och jag börjar jobba klockan sju


Haha en rolig låt som jag och Emma sjöng i lördags medans vi drack min champange. Vi är galna gumman.

Nej dags att försöka vara lite seriös igen och plugga lite innan jag ska kila till bussen, har prov på torsdag och jag förstår ingenting av vad gubben pratar om. Låter inge bra det här, ciao


Fint väder

Fint väder helt underbart, ska snart kila ner och träffa min kusin på stan. Blir väl en glass och kanske en sittpaus vid marenbryggan. Låter som en bra idé, men den lilla morrhoppan missade bussen som vanligt, märks det att vi e släkt ? Alltid i sista minuten och missar oftast bussen men det är så det ska vara om man har efternamnet Österlund haha.

Igår blev det utgång med emma, det kanske inte va den bästa kvällen på tk, men med rätt sällskap e de väl alltid kul eller? Men det var trevligt, lite dans i slutet blev det i alla fall. Vissa människor kan man ju stryka under kvällen, men det är roligt att man kan få någr att fördröja sin dag med ännu lite nytt skitsnack, haha kom igen nu snacka på. Men innan jag och Emma skulle gå till tk så svängde vi in på texas katri och gänget satt där, mycket trevligt.

Idag har jag bara vaknat, gick en promenad på dagen trevligt trevligt i solen. Varmt känns nästan som sommarväder, men jag börjar bli lite sjuker inte kul men får allt ta och krya på mig. Sen tog jag en promenad hem också, frå stan till pappa riktigt skönt. nej nu är det dags att kila. Ciao!

Tisdag

Nu är man tillbaka i Linköping igen haha kul kul, eller inte. Nu måste vi gå till skolan varje morgon 3.5 km långt, blä. Det är jobbigt på morgonen, men men man får se det lite positivt, fast jag skulle gärna vilja ha skjuts varje dag till skolan som det är på vinterperioden, men icke.

Snart är det hockey, Linköping-Modo. Man kanske ska kolla, eller ska jag plugga? har inte bestämt mig riktigt än. Kanske kollar en stund och sedan plugga. Måste verkligen plugga även om det tar emot, men har uppsatsskrivning om antiken på torsdag.

Dagen har väl vart lite upp och ner, till och från. Ja lite olika känslor om dagen kanske man kan säga. Men dagen lyser upp så fort jag tänker på att jag ska åka hem på fredag, yes. Nej men nu måste jag verkligen kila, men vi ses!
Ciao!

Snart är påsklovet slut

Snart är mitt påsklov slut, isch vill ha mer ledighet haha. Vill vara hemma längre, men kommer hem helgen efter jag kommer ner(alltså helgen vecka 15) vägrar att vara kvar över helgen. Skönt att slippa åka tåg ner i alla fall, mamma ska köra ner mig underbart! haha, snäll hon är!

Planer för helgen? Det ser ut som om jag ska umgås med kära Tess imorgon, underbart. Vet inte riktigt vad hon har i kikaren men det får jag reda på under kvällens gång här haha. Hoppas hon inte glömmer bort att ringa mig, hoppas hoppas. Men kanske blir utgång imorn? Hon pratade något om det, låter riktigt kul. Men är inte på festhumör, men det fixar sig imorn haha. Har nog kommit in i en period där jag bara vill ta det lugnt inget festande och bara va. Känner ganska tråkig som sagt.

Dagens
Dag:
Onsdag
Humör: Jo, om jag känner efter ganska bra faktiskt! :)
Kläder: Vita shorts, lång svart t-shirt.
Frisyr: Utsläppt.
Nagellack: Inget.
Tid: 22.38
Omgivning: Mitt rum
Irritationsobjekt: Ingenting faktiskt.
Tankar:  Massor
Lyssnar på: Lars Winnerbäck - jag vill gå hem med dig
Vad ska du göra? Sova!

Som sagt ska sova nu, kolla på någon film och somna! Och hoppas på att Tess slår en pling innan jag somnar haha. Ciao!