min onsdag

Nu är det nedräkning som gäller på jobbet. Bara två dagar kvar alltså det innebär 16 timmar kvar att jobba. Det är så härligt att höra. Idag blev det en tripp i södertälje med min ära Emma som hjälpte mig att hitta lite smått och gott. Det blev mer fynd än väntat, det blev 4 par skor, 1 tunika och 1 parfym ett par leggings och en brun utan sol.Sedan begav vi oss till Crazy town för lite mat i magen, mycket gott. vi åt trerättersmiddag, räkfylld avakado till förrätt, någon stek med friterad klyftpotatis, och efterrätt blev det en god bananasplit och så klart en flaska vin. En mycket trevlig kväll må jag säga, nu är det bara att längta tills på fredag då jag får träffa min underbara vän igen :)

På fredag smäller det tjejer, det är redan nu dags att ta fram partybyxorna ur garderoben och ha de framme för på fredag e det dags! Ska bli väldigt trevligt på fredag. Massa tjejer och mycket fnitter :)
Dags att sova kanske, ska upp tidigt men ha de bäst!
 

            


helgen

Helgen har varit helt okej faktiskt. Den började med att jag och Emma bagav oss till Heron för att ha en biomyskväll. När vi kom fram så bestämde vi oss för att kolla på Beck, den var bra tycker jag. Men jag är ju en liten beck älskare. (Den svaga länken). Sen körde vi hem Emmas pappa och hans kompis, fyllisar må jag säga. Man blev nästan full av deras andedräkt haha. Sen åkte vi en tripp till Trosa och hämta hennes syster Anna. När vi kom ville det hem så det var väldigt bra. Hade inte sån stor lust att gå in, lång kö plus att vissa människor som jag helst inte vill se nu va där. Igår var jag ute med Jessica My och Petra tack för kvällen även om jag va lite tråkig och åkte hem tidigt. Men träffade iaf en superskön taxichaufför tror nog inte att jag skrattat så mycket som jag gjorde då under den kvällen haha.

Idag har jag och mami vart ute på en powerwalk, vi gick en rejäl runda och plockade blåbär också. Så vi gottade oss med blåbärspaj och vaniljsås när vi kom hem haha. Imorgon blir det till att jobba igen, tråkigt men sant. Men imorgon börjar Melinda jobba också, det gör allt mycket roligare. Sen kommer kirupraktorn till min häst imorgon så snabbt som attan måste jag skynda mig till stallet.

Nu har Emma kommit hem, jippie. Ses snart ? svar: JAA!


Tror nog inte mig själv när jag säger att jag är glad över det jag gjorde i onsdags, allt har blivit en så lätt. Jag trodde att jag skulle sitta och gråta floder, men istället för det så är jag gladare, lever och är piggare. Känns mycket skönt, även också att alla i min omgivning är stolta över mig och tror verkligen att jag kommer att klara det den här gången. Varför ska man göra det så svrårt för sig och hänga kvar och tro en massa saker, när man kan gå vidare och leva i nuet och vara glad ? Förstår inte varför jag inte gjorde det här tidigare, fattade mitt otroliga bra beslut och berättade det för dig öga mot öga. Vissa tider va bra med dig, men måste nog erkänna att den här tiden är bättre.



Film, vilken ska jag se ? det är frågan. Nej nu skriker sängen efter mig Natti natti

Gwen stefani - 4 in the morning