senare

JApp då var redovisningen klar, och det gick utmärkt. Till och med läraren tyckte att vi gjorde en strålande redovisning så hon hade inga frågor eller någonting. Så det kändes bra i efterhand men innan så var det väldigt nervöst. Men det släpper när man väl börjar  prata.  Nu har vi börjat med våran nästa jobbiga uppgift som är i kursen småföretagande och vi ska hitta på ett eget företag och sälja någonting. Japp, bara dags att hitta på någonting bra. Sitta kvar nu ett tag efter att ha slutat och klura ut de!

Imorgon är det skolveckans skönaste dag, börjar inte förän 12.10, me like! :) Sen är det övningsdag på onsdagen och på torsdag morgon är det hemåtresa! tjooho! 
 


Ikväll ska jag och Linsan ut och springa, vi har då bestämt oss för att vi ska springa varje måndag tisdag och torsdag. Och jag tror vi ska börja med det denna vecka, eller om de blir nästa får se.

Jag har träningvärk i magen, eftersom jag har tränat mer än vanligt just nu. Känns lite jobbigt, men som min tränare säger "då vet man att man tränat och gjort någonting bra". Får dra den slutsatsen jag med, min häst går mycket bättre nu och det känns riktigt bra. Så nu längtar man hem ännu mer så man kan träna mer mer och mer så kanske det blir tävlingar till våren som jag hoppas på.

Nu är det dags att gå hemåt och fixa lite mat. Ciaoo

Måndag

Skola skola och mer skola = plugg plugg ännu mer plugg. Nu är det snart dags för att redovisa om gomspalt för klassen, sen e dagen slut. Ska bli så skönt att få gå hem och plugga ännu mer haha.

Helgen var helt okej, fredagen va lugn satt på flamingo med Linda och Emelie tog oss en varsin drink och pratade för fullt. Sen blev det ett besök på tk, men gick därifrån redan vid 00.40 typ. Ingen av oss va så sugna på att festa. I lördags så va jag med min kusin hemma hos henne. Sen gick vi till tk, och blev där hela kvällen. Och söndagen så var det bara att åka ner till linköping igen och se glad ut. Men kommer hem på torsdag förmiddag :)

Nu är det dags för redovisningen Ciaoo


dagens

Nu har jag kommit från mitt "kära" prov. Jag förstår inte vad man ska få ut av de provet. Vi skulle nämnligen placera olika växter/blommor i olika växtfamiljer. Varför ska man kunna de? Ska jag gå runt och veta att de e en kransblommig och det är en flockblommig. Hum, korkat.

Snart går tåget hem, 15.03 avgår tåget från Linköping. Äntligen får man åka hem efter en tjafsig vecka här på skolan. Det känns så skönt mer hemlängtan än vanligt har jag just nu, och saknar allt där hemma mer. På lördag ska jag träffa Emma, vi ska ta en shoppingtur i stan, mysigt. Sen på kvällen kanske de blir en Emma och mariakväll, men det är inte riktigt bestämt än. Eftersom vi e lite utstötta så får vi umgås bara vi på lördag, men vi är inte ledsna för de haha. Vi kan ha kul i alla fall!

Alltså de e så sjukt. Varför tror folk att de e så duktiga på någonting när det egentligen är rätt så värdelösa ? Exempel i min klass, en tjej som tror hon e så duktig men hon kan inte alls mycket. Men hoppas hon märker snart att hon inte klarar av det hon ska påbörja nu. Synd om henne egentligen.

Nu e det dags att kila mot idrotten. Ciaoo

18 september

Ny dag idag, och idag va de en spännande dag. Jag var hur nervös som helst i morse. Visste vad dagen gick ut på, jag skulle ha körträning för Marie Karle. Kommer till stallet och får en häst (som heter tofte) att köra tillsammans med en annan som också heter Maria. När klockan väl va dags så gick de bra, själva träningen va väl lite sådär hon vände sig mest till de andra körparet. Man kan ju ta de på ett bra sätt, haha att vi kanske va lite bättre;)

Nu sitter jag i skolan igen, efter en liten tupplur. Vi alla tre (jag linn och rosanne) somnade till one tree hill, men skönt va de. Det behövdes efter att ha vart nervös och spänt sig hela dagen. Nu e de snart dags att gå hemåt igen, packa lite mer sen kolla på Beck. Sen e det dags att vila upp sig inför imorgon, har 2 ridpass, hoppning ena och dressyr andra, så bara att kämpa på.

Kommer antagligen hem på torsdag :)

Ciao,

17 september

Helgen har vart rätt så lugn, i fredags somnade jag framför one tree hill kl 22.00 ungefär. Det behövdeds verkligen efter allt pluggande i veckan innan. Och i lördags va de fest i mariefred men åkte hem rätt så snart jag kom dit och begav mig till olearys. Sen igår bagav jag mig tillbaka till Linköping, men hade verkligen ingen lust denna gång. såklart när man kommer hem till lägenheten blir man besviken igen. (på en hel del saker). Så jag kanske åker hem idag, får se hur jag löser





Jag saknar Emma, det känns å länge sen man såg hennes söta ansikte. Men ändå va de förra lördagen vi sågs, men snart ska vi fixa våran fredag näst nästa helg. Den består av att gå ut och äta och dricka gott. Sen gå ut efter de. Kan nog bli riktigt lyckat känns det som, ta med de närmsta och bara ha en härlig utekväll. Lyxa bort oss lite, det behövs efter allt pluggande för min del och jobb och slit för hennes del. Längtar, miss you baby!<3

Dags att gå från datan nu och dess bloggande. Ska snart möta Mellis också som kommer med bussen om typ 20 min. Så dags att resa på rumpan och gå. Ciaoo


tisdag

Lördagen var en trevligkväll, en tjejkväll med väldigt mycket prat och så ingick bland annat en hel del skitsnack haha. Trine och hennes uttryck,´me like. Det slutade med utgång för oss alla förutom Emma, den lilla sjuklingen åkte hem men det var lika bra för henne eftersom hon vaknade dagen efter med feber och allt. (hoppas att du mår bättre nu).

Så nu tisdag är man tillbaka i Linköping igen, haha. Plugg plugg igen, men min duktiga lärare har då slarvat bort mitt ena arbete! Tack för den, så nu får jag väl sätta mig och göra om allt. Slarvigt gjort, men vad gör man ?  Nu har det kommit en period i sklan där vi har hundratals saker att göra, det enda som står på veckoplaneringarna är PROV PROV PROV! Så kvällen blir en pluggkväll, med god mat och popcorn haha. Kanske kladdkaka ? Vem vet, måste ju ha något gott när man tar sig i kragen och pluggar.

Mina nya ridbyxor har kommit, som jag längtat! Mina limegröna Anky van Grunsven ridbyxor! Hoppas bara att de passar nu, så jag slipper skicka tillbaka de. De har ju slutat att tillverka just de ridbyxorna i den färgen. Hoppas på det bästa nu, så på fredag när jag kommer hem blir det att direkt åka och testa! :)

Nej dags för plugg, ciaoo


kvällens bravader

Ikväll blir det myspys hemma hos Tessan, som man längtat! Hon den söta gullungen ska laga mat och lite så, sen har jag hört en fågel viska i mitt öra att de e en vid namn Marika som ska göra god efterrätt! Sen blir det utgång, hoppas bara p att alla följer med.

I morse begav jag mig till min frissa, hon fick mig nöjd igen. I love it! I love her! Haha, har skrytit hela dagen för min morfar, och han höll med om att de va mycket fint. Så min dag har jag spenderat hemma hos mormor och morfar, jag och morfar satt som fastklistrade framför Finnkampen. Men så kom mamma och hämtade mig nyss, så nu e de bråttom för bussen går om mindre än en timme. Så blir uppdatering imorgon. Men ikväll är det fest som gäller, skaka rumpa och släppa loss!

Ciaoo

tillbaka i linköping igen.

Tillbaka i skolan igen, helgen har vart helt okej. Hemma, det va så skönt att bara få komma hem till hemmaplan ett tag. Men konstigt nog längtade jag tillbaka till Linköping.. konstigt men sant. Känndes som om jag fortfarande ville va ifrån en del personer hemma. Men så kan de va, kanske stannar kvar mer nere i linköping detta år än förra. Kan ju bli kul de med.

Nu har vi nyss haft engelska kollat på en film om några gorillor, inte så kul. Men bättre de än att ha vanlig engelskalektion. Sen har vi bara en lektion till så e dagen slut. Så skönt. Ikväll blir det till att plugga en hel del må jag säga. Vill göra klart allt så jag inte kommer något efter i något ämne alls, de e bara jobbigare senare.

Dags att plugga lite nu, ciaoo