oops

Ja nu har man inte uppdaterat på några dagar igen, men man har väl annat för sig. Idag blev det att träffa Emelie en snabbis på stan, det blev ett nancys besök och en promenad längs maren, lovley. Sen blev det en åktur hem och skönt va det att vara hästledig idag. Har vart seg hela dagen.  men orkar inte skriva mer här,

Love


seg söndag

Jahapp, så är denna helg också över. Tiden går fort. Nästan för fort, snart åker man ju tillbaka till Linköping igen. Helgens bravader, vad säger man om dem ? OJOJ.  Men den har vart väldigt trevlig i alla fall.

Fredags va vi på kallfors golfklubb innan vi gick ut mycket trevligt. Sen blev det som alltid att vi hamnade på tk resten av kvällen. Sen mitt i natten när jag kom hem till Lindas lägenhet så hade hunden kissat på golvet, äckligt haha. Så då va de bara att gå ut me den också.

Lördagen va hemsk haha, sliten som ett odjur. Vandrade jag Linda och Pernilla ner på stan för att handla hårfärg till Pernilla. Jag och Linda skulle vara smakråd, men det enda vi gjorde va att hålla med om vad Pernilla sa, så vi va kanske inte de bästa att ha med sig.

Linda: Kollar alla människor på oss?
Maria/Pernilla: Nej det gör de inte.
Linda: Jo men det känns som de.
Maria: Aha, jo lite kanske.
Linda: Är det för att jag inte har några trosor på mig?

HAHA ojoj. galet galet. Sen senare kom Tesan och även Sigge så det blev middag som va tacos. Sen börjades det dricka igen. Iväg på förfest hos Emelie och sen så fortsatte kvällen. Jag och Tesan tog även en sväng förbi CP och träffade min kusin och lite annat folk. Fick lite shots och drack en cider. Sen tillbaka till förfesten, där de saknade oss.

imorgon blir det ett besök hos tandläkarn och sen ska jag kanske äta lunch med wurre och Jocke. Sen får man se vad som händer. Är i alla fall hästledig skönt!


Måste bara lägga upp en fin bild på min otroligt söta kusin!
kusin


Love

Dagen börjar bättre

Denn dag börjar i alla fall ganska bra, bättre än igår. Nu är mina byxor lagade och jag är glad. Sen sydde jag själv in ett par av mina byxor igår, stolt! Nu har jag gått en sväng nere på stan och ska snart ner igen. Gick och hörde med Sofia om vi skulle ta en nancys runda, och det blir de! Lovley! Det enda negativa va att några grannar till Linda typ flyttar och smällde i dörren tidigt imorse, men då kom jag ju i alla fall upp ur sängen. Om man ska se de från den positiva sida ;)

HAHA detta kan blir kul, får se hurallt går till!

Nu är det dags att knata ner,

Love

fotbollen

Forbollstittandet igår, hum. Jadu jag Emelie och Linda hamnade tillslut  ute i kallfors och kollade. Jag tror nog inte att jag någonsin har stressat så mycket från ett tåg till ett annat eftersom att vi missade både tåget  och bussen till järna. så vi hoppades på att hinna och tog tåget mot stockholm C/märsta och hoppade av i hamn och sprang över till järna tåget OCH VI HANN!Väl framma så drack vi vin och en varsin drink och åt kladdkaka, kan kvällen bli bättre ? Nope. Etfer fotbollen och kallfors skulle stänga så åkte vi med Danne och Jocke in till södertälje och så gick vi alla till Olearys och tog oss en varsin cider/öl och pratade och hade trevligt.

Sedan va de pannkaksätande hemma hos Linda, hon gjorde pannkakor till mig och Jocke eftersom de andra åkt hem.  Men kvällen var mer lyckad än vad jag förväntade mig. Och nu sitter jag ensam här i Lindas lägenhet och tråkar, funderar på om jag kanske ska vara lat och somna om... ?

Slutskrivet för stunden

Love

trevlig kväll tjejer.

129619-75
(det var en rolig kväll, tack! framför allt till Sofia som lagade den goda maten)
Anna, Sofia, jag,Trine och Tessan

Vilken tur jag har

Ja de må jag säga att jag verkligen har! Tur att jag har farmor som hjälper mig med mina byxor imorgon, :) För tyvärr gick ena paret sönder idag i ena dragkedjan nere vid benet!

Dagen börja komma på bättringsvägar.

Love.

argdag

ÅÅÅHAAAAH va arg jag blir. Idag är det en arg Maria. Tur att jag snart ska fixa mig och hoppa på bussen för att luncha med Emelie. Vi ska äta på nancys.

Ikväll blir det fotbollstittande med Sofia och Emelie, me like!

Love.


Hurrtbulle!

Japp, today har jag varit en riktigt hurrtbulle. Jag gick upp rätt så tidigt imorse klockan hann väl bli runt 9(tänk er då att jag e ledig och kan sova hela dagen, jag e konstig jag vet). Men som sagt upp och hoppa, åt ordentlig frukost och nyttig. Det är nog första gången jag äter en nyttig frukost, sen var det dags att bege sig av till stallet eftersom jag hade träning. Efter det gick jag hem, med ett leende på läpparna haha.

Väl hemma så kom mammsen hem och vi åt middag, sen åkte vi till nästa hästkrake. Och gissa vad vi gjorde efter de ? Jo vi gick ut på en lång promenad OTROLIGT! jag har gått väldigt mycket idag. Så nu kommer jag sova gott inatt. Kunde ju förtusan inte somna igår, något förslag hur jag ka somna lättare och fortare?

morgondagen består av att jag ska upp tidigt igen för att åka och äta lunch med Emelie på Nancys och hon ska hjälpa mig med matten. Snällt av henne. Sen ska jag hem till pappsen och fixa & dona lite grann. Kvällen blir fotbollstittande med Emelie och ett glas vin(kan nog bli flera glas haha, om jag känner oss rätt). Äntligen en Emelie & Mariadag!

Haha måste också förbi ÅHLENS måste prata lite med Sofia angående en viss person. ;)

Love


måndagen

Nyss fått lite mat i magen, det satt fint må ja säga. Innan maten tog jag en liten lugn promenad med Anna med mycket prat. Trevligt, det är väl nästan det enda nyttiga jag gjort på hela dagen. Mest legat i sängen och degat bort hela långa dagen. Får inte glömma att säga att jag faktiskt har pluggat måde matte och på mitt "lilla" arbete jag fått. Ska där skriva ett träningsupplägg för en unghäst som bara är grundriden. Fybubblan, lär bli en tuff uppgift. Har laddat med ett antal böcker som man är tvungen att skriva efter, för man får inte bara ha egna tankar och synpunkter.(som i mitt fall hade vart enklast).



Helgen det började segt i fredags, jag träffade min kusin. vi gick och åt lite onyttig mat på donken sen fortsatte vi vidare till cp. satt där och tog en drink hon skulle hälsa på lite folk där, så jag följde med. Efter ca en timme så åkte vi hem till mig och spelade playstation 3, men det gick inte så bra för oss. Jag tror inte att pang pang spel är någonting i våran smak. Men vi kunde iaf skjuta några haha. Hon kte och träffade sin man, och jag låg kvar hemma i soffan bäddade ner mig själv med täcke och kudde och höll på att somna. sen började telefonen ringa konstant med olika personer och sen kom pappa och Ramone hem. Efter lite funderingar hit och dit körde Ramone och pappa ner mig på stan och där fortsatte kvällen.

Lördagen var  jag seg eftersom jag vaknade 7.30 och var klarvaken kollade på nya beck. Sista beckfilmen, fy vad sorgligt det låter. Vill ha mer beckfilmer. Men sen gick jag lite på stan och sen hem och fortsatte sova på soffan. runt 19 tiden kom Linda och Pernilla och pappa av sig iväg mot vagnhärad. efter en stund kom vi tjeje igång och sen kom Emelie också. Kvällen slutade för oss på tk.

Igår så var det träning som gällde, och sedan kom Emelie förbi här en stund. Pratade om en hel del saker angående olika saker. Kollade på lite klipp från parlamentet och stockholm live, mycket skratt haha. Saknar dig vännen.

Dags att plugga, Love



usch fy och blä

jajjamennsan det säger jag om vissa personer som finns i min närvaro, riktigt besviken faktiskt. men efter så vet man vart alla står. Så man ser det ju från den positiva sidan också haha.

nu sitter jag hos kusinen min och letar efter en tjejs blogg, men troligt att maria hittar den svar: NEJ. Men jag får snart mat i magen, min mage skriker av hunger. MAT MAT MAT, me like haha. Så fort kusinen min har duschat klart så drar vi en sväng ner och äter gott. yummie yummie.

sen blir det pom bom bang ner i soffan och kolla lite på idol.

love

Första dagen

God morgon på er allihop. Jag vaknade för en stund sedan pga THIM! Han började spela hög musik och sen övergick det till guitarrspelande, suck! (Men jag behövde ändå gå upp).

Snart är det dags att ta sig i kragen och ta sig in till den lilla "stan" som vi har här i södertälje. Ska gå till Nancys(som vanligt) och äta lunch med Sofia. Sen när hennes lunch e slut så blir det lite till att gå runt och kika efter saker som man behöver. 

Det ska bli så skönt att vara hemma länge nu, för då hinner man koppla av och träffa folket här hemma, me like. Annars hinner man inte träffa de länge, bara en snabb visit inge kul. Sen hinner jag träna mera nu, kommer bli skit kul rent ut sagt.

Näe, nu måste jag ta mig i kragen, jag ska ringa lite samtal sen måste jag plugga lite. Har en stor uppgift som ligger på hyllan nu. Men den måste jag verkligen ta tag i nu, även fast den är motbjudande.

Love

hemma hemma hemma

Nu är jag äntligen hemma, sitter i mitt rum och ska snart åka vidare till stallet. Men det blir nog ingen ridning idag, ska nog bara fixa allt annat.

Jag börjar bli ganska så less på vissa människor i min omgivning. Det känns som om människor säger att de är så ärliga och rak på sak. Men jag tror inte riktigt på det, det känns lite som om det e en hel del snack bakom ryggen och små tasslande. Men hoppas att personerna kammar till sig.

Imorgon blir det lunch med Sofia, hon har något konstigt att berätta haha. Jag vet vem det är om, men om jag tror det hela rätt så är det helt sjukt. Men får höra mer imorgon ;)

Dags att kila, love


Måndagen började bra

Måndagen började bra och jag hoppas på att den slutar bra också. Hoppas på att den slutar med en biljett hem! Åker antagligen hem imorgon och ska vara hemma nu tills vecka 45. Ska känna efter och tänka igenom allting hur jag vill ha det och hur jag vill göra med allt. Så att jag inte kommer att ångra någonting jag gör. För er som inte vet vad det gäller, så kanske jag ska flytta hem och fortsätta plugga hemma. Men ingenting riktigt bestämt ännu.

Jag och Cicci(en tjej som går i min skola som bor i sthlm) åkte samma tåg imorse ner till skolan, och vi har alltid undrat vad det är för kort som alla på tåget har så vi tog oss i kragen och frågade konduktörn. Men troligt att den ska funka för oss, nej den slutar fungera efter station Norrköping! Men den funkar typ överallt annars, typ västerås,örebro stockholm överallt förutom Linköping och neråt. ÄR inte det dåligt ? Det skulle bli så mycket billigare att ha ett sånt kort. Men lyckan går inte min väg haha.

Fått en stor och tung uppgift av våran lärare Linda i hästkunskap, en stor uppgift som ska vara 4 A4 sidor skriver med storlek 12, om hur vi skulle träna upp en häst som bara va grundriden med skritt trav och galopp, och vi får inte ha egna tankar, vi ska följa vissa böcker och skriva exakt vart vi fått allt ifrån.

Dags att plugga nu, love.

gårdagens bravader

Gårdagens bravader alltså, finns det något mer att säga än att kvällen va GALEN?! Det började med hudvårdsparty, me like. Det va otroligt bra produkter och man ville bara ha ha och ha! Men jag ska köpa men kunde inte bestämma mig riktigt vad så Johanna ska ringa mig om en vecka så får vi se :) Sen blev det god mat, som Sofia lagade (med våran hjälp). Sen började det galna, först var det bara jag och Sofia som skulle ut som det såg ut, men vi fick med oss Trine, och sen spårade kvällen.

Vi sjöng till alla möjliga låtar, körde sten sax påse den som förlorade fick dricka 4 klunkar. Sen var det mycket prat, Ellinor kom också senare och efter ett tag kom taxin och utgången började.

Det roligaste under kvällen vadr nog när Trine satte igång med sitt prat om snoppar.


Trine: Är snoppar fina ? Det tycker i alla fall jag, jag tycker i alla fall att de e jättefina!



När allt hade stängt och jag äntligen hade hittat min käre vän Trine som skulle sova hos mig, efter lite om och men eftersom hon hade försvunnit spårlöst under kvällens gång. Så gick vi och åt på kebaben, men hon åt ju dock ingenting av det jag köpte till henne, hon rörde inte ens maten! Så kom taxin och vi åkte hem, väl hemma så var det fest, det var full fart och vad skulle vi göra ? Vi satte oss och var lite sociala ett tag men sen så var sängarna väldigt frästande så vi gick och sov medans de andra festade på för fulla muggar.

Nu är det snart dags att åka och hämta mormor och morfar de har vart på vinprovning i Tyskland. Sen är det träning som gäller, sen plugga kära matematik som jag älskar, eller inte.

Love

träningsvärk och plugg, kan det bli värre ?

Jag blir snart galen på allt pluggande, det står mig upp i öronen just nu. Vill bara slänga dessa jävla böcker i väggen och hoppas på att de går sönder. Men man måste ju som sagt plugga, har inget annat val. Det som behövs pluggas nu är mikrobiologi och det är inte det minsta kul just nu, men får skylla mig lite själv eftersom jag har missat 2 lektioner (2 lektioner=6 timmar). Men nu är jag snart klar med alla instuderingsfrågor så jag känner mig nöjd med mig själv. Nästa vecka har vi trädprov och inlämning av våra instuderingsfrågor som vi ska göra själva och ge till läraren. Skulle ha haft Hästprov också men det hoppade till veckan efter så skönt. Så nästa vecka kan man pusta ut lite i alla fall. 

Jag har träningsvärk som vet inte vad, red i jockeyläder och konditionstränade 5 varv runt slingan. Det var rätt så jobbigt, ingenting man vill göra frivilligt direkt. Så nu har jag träningsvärk i låren och i rumpan så jag har lite smått ont och kan inte riktigt gå så normalt eller sitta ner för länge. Men så idag ja, så höll idrottsläraren Roger på att ta kol på mig. Vi skulle ha en väldigt jobbig lektion bara för att jag hade träningsvärk, så det var bara att göra som han sa, vi blev idelade i olika grupper och skulle se vilka som hoppade 300 hopp med hopprep fortast, inte nog med det så skulle vi göra samma övning fast med långt hopprep sen. Så fick vi jogga lite och armhävningar och situps. Så nu rä jag väldans död, och är tvungen att plugga. Så imorgon lär jag vara död! 

Imorgon kommer jag i alla fall hem, men man kan inte tro att man kan koppla bort skolan för de, eftersom jag måste måste bara måste ta fram matteboken och plugga et X antal uppgifter. SUCK! Helg = ledig. Men icke sa nicke för marias del. det är plugg som gäller i vilket fall som helst.

Dags att dra sig nu, plugga mer så jag gfår bra resultat imorgon. Hörs och ses, love                                       

allt möjligt och lite till

Sitter i skolan och plyuggar, det låter väldigt tråkigt men det är så sant så sant. Helgen har varit helt okej, fredagen spenderade jag med Sofia hemma hos min pappa, vi satt och drack vin och hade det väldigt trevligt. Sen blev det utgång, hon följde med och tog en drink. Men jag och Sofie stannade glatt kvar. Dansade loss, kvällen blev helt galen. Men fick iaf min nattkebab! Mums! Lördagen blev det också utgång, jag som egentligen skulle tagit det lugnt, men följde med Linda ut. Fick med mig Emelie och Spohia också. Träffade även Mickis och Emma och alla andra tjejer, trevligt värre.

Nu är det bara att sikta framåt, vi har startat ett eget företag i skolan. (jag, Linn, My, Ida,Moa Jennie). Vi ska klara detta och komma enda fram till stockholms grejen! Så nu är vi laddade att sälja våra produkter upp till 110%.

I helgen som kommer blir det också lite festande, hudvårdsparty @ Sofia! :) Ska bli väldigt roligt, och man lär ju köpa något haha alltid lika kul :) men det tycker inte plånboken alltid.

I helgen blev det också lite shoppande för min del, (Sofia hjälpte mig) det blev en tunika,(åhlens) en ny mascara den är så otroligt bra!(åhlens), sen blev det även ett par skor också(din sko), och en stor och rymlig väska(Vila).

Nej dags att kila hemåt och plugga till engelskan imorgon, puss hej