30 Januari

Ännu en dag med dåligt väder, och såklart ska det dåliga vädret alltid komma på våra stalldagar. Så idag fick vi springa ut i hagarna och hämta in hästarna. Fytusan vad jag hatar regn! De borde inte få komma ner från himlen, enligt mig. Jo på natten när man sover ibland. Men inte såhär mycket... Men övrigt så gick allt i stallet kalasbra! Är riktigt nöjd faktiskt. Först hade vi dressyr på dagen, fick en knasig häst men efter ca 40 minuter kämpande så fick det kalasbra, och läraren va riktigt nöjd med min ridning. Eftermiddagen var planerad med stallprov, och vi slapp det inte. Efter lunch så var det dags för prov! Vi skulle frisera hästarna (man, svans, hovskägg, runt kronranden, öronen, skägg, pannlugg,) Sen skulle vi knoppa manen och bandagera olika bandage. (galoppbandage, arbetsbandage på två sätt, stallbandage) Det gick verkligen super, inga klagomål eller så. Allt va bra! NÖJD.

När vi hade ätit lunch idag så fick jag och Lina syn på våran ena "favorit" så vräkte lina ur sig "här kommer  våran favorit korthårig och dryg" och lilla jag som vräkte ur mig "som smörar för betyg" Alltså hela meningen blev som ni läste "korthårig och dryg som smörar för betyg" HAHAHA. Underbart! Och ikväll blir det "fisk fisk fisk" Vi ska äta lax (med pesto, potatis och vitvinsås), ska kolla på hitta nemo och tänka som fisken Doris. Vi e två galna flickor i lyxförpackning. Enligt oss själva.

Kolla in Linas blogg www.llk.blogg.se

Nu ska jag kila hem och förbereda maten och allt,

Love


29 Januari

Denna tisdag måste jag säga har varit väldigt seg, jag har spenderat hela dagen i min säng framför tv'n och kollat på film efter film. Har nämnligen ett väldigt skönt schema just nu för tillfället. slutar 10.40 på tisdagar och 11.30 på torsdagar, lovley! Jag har lite dåligt samvete eftersom jag egentligen var tvungen att ta fram matte c boken och bläddra fram sidan som jag inte förstår mig på alls. Upphöjt i tre och då ska man bryta ut och hej å hå! Det går in i ena örat och ut ur andra, det fastnar inte riktigt i hjärnan. Så kanske ska vandra mig hemåt köpa en cola och börja plugga ?

Igår när jag kollade på film i min ensamhet fick jag något ryck, saknadsattack och saknade J hur mycket som helst. Lär väl få flera sånna, men det känns bara så konstigt att inte ha träffats på så länge. Men resan har nu pågått i 20 dagar, men det är ett antal dagar till. Men man får se framåt, han kommer hem. Och jag vet att jag inte e ensam att sakna någon som e där och reser runt.

Nej, nu ska jag skriva lite om roliga saker. Veckans skratt kom igår, när jag och Lina va på väg hem från skolan. (detta kan låta taskigt). Men vi kom och tänka på folk som läspar och försökte komma på ord med så många s som möjligt. Tillslut blev det svampstuvningschorizomedpotatismos och skojsigt! Vi skrattade så mycket att vi fick träningsvärk i magen. Galet kul hade vi ialla fall. Och inte nog med det så fortsatte vi med det idag.

hemårfärd,cola och matte c boken!
image85
Love, saknar dig J!


27 Januari

Min dag började redan kl  04.50, herregud när jag vaknade hade jag stora påsar under ögonen och kände mig som en vandrande tomburk. Men när jag väl satt mig på tåget så somnade jag som en stock och sov till norrköping, när jag vaknade fick jag en chock för det var vitt ute! Snö snö snö det hade vi inte hemma men här är det snö. Så man fick sig lite tårar i ögonen.

Sen fortsatte dagen med matte c och jag var så stolt över mig själv för jag fattade alla tal och behövde ingen hjälp alls. Men så kom jag till ett förbannat tal och jag fattade absolut ingenting. Så jag började rita en bild på min pappas nya båt. Jag skulle visa Lina hur den såg ut på ett ungefär, haha.  Fick hjälp med talet efter ett tag men om jag ska va riktigt ärlig så vet jag fortfarande inte hur jag gjorde för att få ut lösningen på talen.. Jobbigt.

Ikväll kommer farmor och Marie förbi på en fika! Trevligt. Men nu är det dags för lunch för min del, får se vad denna skola har att erbjuda idag. Sen måste jag verkligen plugga mer när jag kommer hem, matte c och hästkunskap. Sen ska jag äta bire ost och peppakakor! :) Och kolla på film med mitt underbara duntäcke! haha.

Ha en bra dag alla glada!  (och alla som alltid klagar på sina liv, jag måste faktiskt säga att mitt liv e toppen!!)
 
Love         

27 Januari

Söndagkväll och jag har degat i soffan framför tv'n hela kvällen. Först åt jag och mamma chips och drack cola medans det va världscup i hästhoppning på tv. Dock gick det inte så bra för svenskarna Helena Lundbäck och Roine Zetterman de hade fel redan i grundomgången så ingen omhoppning för sverige. Sen efter så låg vi och kollade på bröderna lejonhjärta det var längesen man såg Astrid Lindgrens filmer. Man tänker tillbaka på när man va en liten knodd!

Nu har jag gjort det lite mysigt och tänt ljus medans jag även har packat väskan klart inför mogondagen då det bär iväg till Linköping igen. Känns skönt att åka dit just nu, vet inte varför men bara en känsla. Rätt skönt att känna så just nu. Ner dit och bara plugga på och fortsätta med springningen och mina armhävningar och situps! :) Är lite nöjd över mig själv faktiskt.

Igår vard et förfest hos Lelle, sedan bglev det utgång. Vi spelade våghals och ja vad säger man, haha ni som fick lite konstiga sms igår så var det pga spelet;) Men det var en trevlig kväll, visst är det alltid någonting som händer men fasen en lyckad kväll! Imorse (kl 9.30) hämtade min käre mor mig hemma hos pappa och så åkte vi till hästarna och då väntade ett jobbigt träningspass, om jag ska va helt ärlig så trodde jag nästan att jag skulle dö av trötthet. Men jag va inte alls bakis idag, så skönt! Fick sms av Jocke också han satt på en buss full med thailändare, undra om han fattade vad de pratade om ;) Usch, han saknas här hemma. Längtar tills jag och Danne ska hämta honom på arlanda den 20 mars!

Nu är det dags för mig att fixa klart allt och sen sova, ska upp kl 05.00 tågetr går 05.38 från syd. Blir en tidig morgon plus att jag får främmande imorgon på kvällskvisten av min söta farmor och min låtsasmamma som ska kika förbi på ett fikabesök. Blir nog väldigt trevligt. Ska nog baka en kladdkaka med riktig choklad i, med vaniljglass till!

Love

26 Januari

Vaknade tidigt idag, pga att Jocke väckte mig. Men så kan det vara ibland, gårdagen va bra. Jag och Alex åkte till kallfors och åt middag det var mycket trevligt. Sen åkte vi till någon förfest och träffade Sandra och Jorinda som vi inte hade träffat på år och dar. Trevligt, sen körde vi de till deb "riktiga" festen och så plockade upp Emelie som hade slutat jobba. Så körde Alex hem oss och vi hade lite fettokväll med chips,djungelvrål och bilar :) Får inte glömma colan. Sen låg vi i sängen och kände oss väldigt tjocka och onyttiga.

Idag blir det utgång med Lelle och Natalie, men är inte sugen alls just nu men det kanske inte e så konstigt klockan e typ 8 på morgonen. Då ör man inte så taggad.. Men innan utgången så har jag träning, igår gick det så jävla bra. Är väldigt nöjd och det har jag inte vart på länge, så nu vill jag bara träna träna och träna så att jag kommer ut på tävlingsbanan.

Pratar med Jocke nu på msn :) Usch så mycket jag saknar honom.

Love

24 Januari

Denna torsdag har inte varit så speciellt händelserik om jag säger så. Har mest spenderat dagen i mig säng och glott på film efter film. Väldigt skönt, men somnade en stund mitt i så hängde inte riktigt med i filmen när jag vaknade. Kollade på filmen predikanten och sen någon film till. Men imorse va det till att vara seriös och skriva nationellaprovet i engelska, vi hade hör och läsförståelse. Men det kändes verkligen inte bra, kunde inte koncentrera mig ett dugg.

Men nu sitter man här igen och uppdaterar sin blogg och är lite social på msn, Imorgon är det hemfärd som gäller, men innan är det 3 timmars matte c. Men det är bara att stå i och kämpa på. Sen blir det träning direkt när jag kommer hem, hästen är typ klar när jag kommer till stallet så det är bara att hoppa upp och kämpa på där med. Efter träningen så ska jag och Alex åka och äta god mat på kallfors och hälsa på folket där.. Emelie jobbar imorgon så kan bli lite kul att se de flickebarnet.

Idag fick jag mig ett gott skartt för dagen innan jag gick hem, jag höll nästan på att vika mig utav garv. Såg en tjej som hade mjukisbyxor och högklackade skor, inte nog med det så hade hon en av de största rumporna jag sett. Ojoj herregud skrattar bara jag tänker på de, men vem har på sig mjukisbyxor och högklackat ? Denna skola, man ser något nytt varje dag. Som är lika roligt, men vem tackar nej till ett gott skratt?

Saknar min J.

Love

22 januari

Tisdag idag, och jag är hur trött som helst. Snart slutar jag och då ska jag hem och lägga mig under mitt duntäcke med mina duntofflor. Dricka varmchoklad och ha de riktigt vinterbra, haha. Här nere e de verkligen vinter, det är snö och minusgrader och jag menar att de e helvetisktkallt!

Dagens skratt va när min engelskalärare tyckte att jag och Lina hade funnit varandra och att vi typ skulle gifta oss. Ja om jag får säga det själv så är jag inte lagd åt det hållet för det första och vem kommer på en sån sak ? Haha galet galet.

Jo igår fick jag mig också ett gott skratt när jag och Lina va på väg ner till min lägenhet.

L: Det är minusgrader ute.
M: Jotack, jag märker det.
L: jag känner det på mina bröstvårtor.
M: Vad sa du ? HAHA
L: Det är nästan som hon i mean girls, som kan avgöra väder med sina bröst.

Jo en likhet mellan en av meangirls och Lina finns ju. Undra vem jag kan vara av dem... Vem tycker ni bloggläsare? Nej nu är det dags för seriöst snack med våran enhetschef och klassen.


image71

Love



Hallå igen.
Det va så skönt att sova hela dagen, men nu är bara frågan om när jag kommer att somna inatt. Kanske aldrig... Sov från 12.30 till typ 14.45, det va grymt skönt att vila ut sig. En sak som är lite rolig men ändå inte rolig är att det är ombytta roller mellan mig och Emelie. Nu är det inte jag som har kill/kärleksbeskymmer nu är det hon som har det, det är rätt skönt att de e över för mig, alltså inga bekymmer på kärleksfronten ;)

Jag trodde seriöst att vinterhelvetet va över, men icke. Så fel jag hade, den har nyss kommit hit känns det som. Minusgrader minusgrader och mer minusgrader, fybubblan. Och imorgon har jag stalldag och det känns inte så kul i detta väder. Men det är bara att klä sig rätt (massa kläder).

Apropå att vi hade seröst snack med klassen och våran enhetschef idag. Så blev jag förbannad på klassen, alla i klassen kan klaga så förbaskat mycket men ingen står för vad de tycker eller förbättrar sig själva, såd et sa jag också till klassen jag kunde inte hålla mig. Blir så förbannad bara att de sitter och håller käften bara för att enhetschefen är där och de har respekt för henne, varför kan de inte bara va så tysta och respektera engelskaläraren? Nej för klassen har problem.

Dags att plugga.

Love

21 Januari

Nu sitter man här i datasalen och har fått en ny uppgift att arbeta med, men har ett tag på mig att göra klart den. Jag ska redovisa inför klassen om en  speciell  hästras. Det är ganska så lätt, de e ju inge svårt i alla fall. Så¨det går fort att göra klart sen e de bara att visa vad man går för och babbla på så mycket som möjligt med bra fakta så blir läraren nöjd.

Ikväll blir det att plugga matte c även fast jag inte har någon större lust alls. Men det är så kvällen ser ut, och sen blir det film. Mamma körde ner mig igår igen till Linköping :) Börjar känna mig lite bortskämd, men det är skönt att slippa åka  tåg ibland. Igår skulle jag slinga mitt hår så Linn ställde upp och hjälpte mig. Men det blev inte en sån stor skillnad, de fick sitta i ca 2 timmar men typ ingen förändring så får köpa något annat märke och se om de blir bättre :) Förhoppningsvis blir det väl de. 

Emeliegums har lite för mycket tankar i huvudet just nu. Men pratade med henne igår och jag hoppas att allting löser sig, bara du gör saker så att du inte tänker för mycket. Jobb jobb jobb och umgås med folk! Vi hinner ju dock inte ses så mycket men så mycket vi kan fösöker vi ju. 

Veckan består av att plugga som en gris och åka och bowla med Lina, imorgon kanske det blir lunch med Kim också. så då blir det en tripp in till "stan" i Linköping. Veckan kommer att gå fort tror jag nog. Känns så i alla fall och helgen blir lugn, blir kanske bio :) Får se.

Nej, fy nu måste jag plugga klart med arbetet så jag slipper ha de efter mig . Hoppas alla har det bra hemma och nu vart alla är, thailand kanske ;) 

Jag och Hanna i vadstena  haha
image84

Love                                      



Nu blev jag glad !! Jocke ringde mig för ett tag sen, så glad jag blev. Men det känns ändå jobbigt eftersom att jag vet att de e långt kvar innan han kommer hem. Men egentligen så har dessa två veckor gått fort.. Redan snart två veckor har gått. Kanske är lite för att jag har mycket i skolan just nu och att jag pendlar hem på helgerna. Känns skönt på ett sätt.  Men nu är det dags att återgå till pluggandet och få bra betyg! (klassa mig inte som en plugghäst, för det är jag verkligen inte) .

Love

20 Januari

Söndag, tråkig söndag. Alla söndagar är så otroligt tråkiga förstår mig inte på det riktigt. Kan det inte komma någon söndag som är super kul!

Dagens humör är inte på topp, känner mig bara så less och grinig på allt och alla. Ingen idé att prata med mig, vet egentligen inte varför jag e på sånt här humör. Men e väl lite less på min bror att det enda han gör är att sover spelar på sin jävla guitarr eller spelar hög musik med en massa bas så jag stör mig. han gör mig arg! så nu överröstar jag honom med min musik, blir snart TOOKIG och blir arg på riktigt.

Men nu rä det tid för att platta håret och packa väskan. Kanske åker ner till Linköping idag, mamma kör ner mig igen. Hon tycker lite synd om mig efter en del saker. Men det behöver inte alla bloggläsare veta vad det handlar om. Dags att styra upp sitt liv en söndags eftermiddag.

En sak till, jag förstår inte hur mycket man kan sakna personer. Saknar Jocke massor!

Love

19 Januari

Dagen har varit bra! Va och grattade Mogge som fyllde hela 42 år, åt goda bullar och en jättegod tårta. Sen skjutsade pappa mig hem till mamma och här har jag tillbringat hela min lördgaskväll, hur skönt som helst. Att ta det lugnt är nog något av det bästa i alla fall när man har väldigt mycket att göra i skolan. Här hemma har vi bara legat i soffan tills jag och mamma fick ett ryck och åkte iväg till godisladan och köpte godis för alldeles för mycket pengar, 60 kr fybubblan så mycket godis det blev. Inte nog med de så har vi ätit kex och goood ost! Min dag har vart tjock. Men man måste ju mumsa i sig en hel del i soffan när man blir nervös, speciellt när det inte går bra för sverige i handboll! vad e de för skit, fransmännen spelade tufft och fult enligt mig. Ja vi ska ju inte prata om de som dömde matchen!!

Fick frågan om jag skulle med ut idag, men icke jag står för det jag sagt. Vita helger framöver, kan låta tråkigt men jag har en plaaan ;) Nej hörrni dags att sova ska upp tidigt imorgon också.


Saknar finaste Sassa
image82

Love
 

18 Januari

Äntligen hemma, sitter i sängen och bara njuter av att vara hemma. Det är så mycket positivt med att vara hemma, man slipper laga mat, man slipper städa och diska, man slipper ta hand om sig själv. Haha låter rätt lat men tänk på att jag gör allt det där nere i linköping. Men tvätten tar jag hem till mamma, annars kommer mina kläder endast att kunna användas utav porslinsdockor, inte så bra kanske. Blir  dyrt i längden.

Veckan som kommer ser ganska ljus ut, Emelie kommer antagligen ner till mig på onsdag och då går allt så mycket fortare. Sen ska vi åka och bowla jag och lina, så kanske jag ska träffa Kim också. Mycket som händer nere i Linköping nästa vecka. Bra att tiden går fort och att det blir en rolig vecka. Eftersom denna som vart nu har vart hemsk, bara en massa plugg 3 prov på en vecka och det läskigaste va att jag drömde om frågorna som jag hade pluggat på, känns lite som en plugghäst.

I matsalen idag var det katastrof, jag och Klara ska inte sitta vid varandra och äta mat. Blir en massa prat och så säger vi "feed me", ojoj. Skrattattack idag, galet. Det är endast hon och jag som förstår nästan. Sen skulle jag berätta om mina dissningar på kryssningen "jag åt myror till lunch" "du ser ut som min pojkväns kompis och jag menar han e ju inte direkt snygg" De som satt vid bordet bakom oss trodde att vi va galna. Men vad blir man inte om man har matte c en hel dag ?

Love

17 Januari

Hallå hallå. Nu har jag slutat skolan, men de va ett tag sen men stannade kvar ett tag. Imorgon blir det resa hem och träningar för fulla muggar. Jag och Helen har fått för oss att vi ska på Rihanna konserten den 12 mars, någon som vill med?

Men nu funderar jag på att gå hem och ta mig en liten tupplur och sedan plugga arslet av mig till provet jag ska skriva sen i eftermiddag..

Ses,
Love



Nu har jag äntligen gjort mitt ena prov och det kändes hemskt från min sida. Måste prata med läraren imorgon, de va inga frågor om de vi fått frågor på. Stört. Jag kunde alla frågor som rinnande vatten. Men nu är det inte slutpluggat, måste ta tag i matten när jag kommer hem. Matteprov imorgon, kommer va helt död i helgen.

Idag hade vi någon spec lektion i klassen eftersom vi e så grupperade, och jag tror inte att de löste några problem. Imorgon kommer allt vara som innan och ingen bryr sig. Men det är så det alltid kommer att vara, vad mer kan man vänta sig i en klass med 30 tjejer? KAOS

Ska kila förbi min mattelärare nu som sitter på sitt rum, och gå igenom lite inför imorgon. sen ska jag hem och sen ut och springa. Otroligt jag har ingen träningsvärk sen träningarna igår, lovley! Det måste betyda att jag har rätt skapliga benmuskler för de andra i klassen som e i min ridgrupp hade ont i benen och i rumpan höhö, det kan de gott ha ;)

Love

(såhär fick vi rida ett pass, och det kan jag säga är väldigt jobbigt!)
.image81

16 Januari

HAllå alla bloggläsare. Nu är man i Linköping och igår partajade jag och Lina till det lite och åt onyttig pizza och dfrack cola till filmen mamma pappa barn. Trevligt, idag är det bara att plugga inför provet imorgon, och imorgon är det bara att plugga till provet på fredag som e ett förbaskat matteprov.

Jag har fått något fnatt som emelie och har börjat springa och träna. Galet men sant. Har sprungit 2 dagar i rad och idag hade vi två tuffa träningspass, första va en hopplektion. Jag fick en häst som e ny som verkligen inte hade någon hoppteknik överhuvudtaget, men efter jag hade kämpat i sisådär ca 1 timme så gick det bra. Sen va det dags med ett till pass och det var jockeyläder. Tack våra tränare tack! Benen kommer att vara döda imorgon. Men bara att träna på mera.. :)

Har nu lagt ut en annons på min häst, och när jag gjorde det (igår) så fick jag svar efter ca 3 minuter, men det ska i alla fall komma en tjej och titta på henne och provrida nästa helg antagligen. Denna helg är det träningar som gäller, och sen bara slappa. Inget festande alls, har ju bestämt mig att jag ska vara nykter i ett antal veckor.

Dags att kila hem och laga mat, ciaoo.

Love


13 Januari

Nu är det snart dags att åka ner till Linköping, mamma kör ner mig idag. Har fått en ny mobil utav henne :) Men har också bytt nummer, men har kvar mitt gamla ett tag till. Har bytt till tre abonemang. Ville bara uppmärksamma alla om det, och självklart får ni mitt nya nummer om ni frågar.

Nu lägger jag in lite nya låtar på mobilen eftersom jag ska börja med mina joggingturer igen. Fick vårkänsla idag när jag va ute i stallet. Känns som om våren är på väg, och det är jag glad för. Men man kanske inte ska hoppas för mycket. Men dags att pysa iväg nu till tråkigt Linköping. Men kommer ju hem till helgen igen, längtar redan haha. Men alla får ha de så bra här hemma.

Love

11 Januari

Jag förstår mig inte på mig själv ibland, Jocke har vart borta i två dagar och det känns redan som om det vore hur länge som helst. Men pratade nyss med han på msn och det hade de bra ialla fall, otroligt billigt verkar det vara. De va i Hua Hin nu och imorgon skulle de till Koh Tao och ta dykarcertifikat, spännande det hade jag också velat göra. Men huvudsaken är att de kommer hem någon gång iaf :)

Jag sitter fortfarande i sovkläder i sängen med täcket lindad runt mig. Vaknade 7 imorse och kunde typ inte somna om. Men efter lite om och men så gick det men då ringde vckarklockan för då va kl 9. Att alla mina tidiga mornar ska bli hopplösa. Nej, dags att kliva upp nu. skriver mer sen.

Love


10 Januari

Nu är det dagen efter min dag, och om jag får säga det själv så har det varit en ruggigt tråkig dag med en del kaos på morgonkvisten i alla fall. Började med inatt att jag inte kunde sova, men Emelie somnade som en stock. Men efter jag hade vridit och vänt mig ett bra tag så lyckades även jag somna, men det kändes som om jag vaknade på en gång efter jag hade somnat pga att Emelie skulle till skolan. Jag lyckades somna om, men vaknade lika fort utav en allvarlig diskussion i detta hus. BLIR TOKIG! Plus att idioterna sprängde berg imorse med, fattar inte varför så många vill flytta till hölö, why? Efter ett tag gick jag upp och slog på en film Top Gun, den var helt okej!

Hade kvällsfodring i stallet och sedan tog jag och mamma en sväng förbi mormor och morfar. Jag fick en väst utav min mormor som jag ska ha i stallet, va lite nervös när hon berättade att hon hade en väst till mig men de va inge fel på den. Bra köp mormor! Sen satt vi vid köksbordet och babblade en massa om lördag då gäster ska komma till mig, då menar jag släkten. Ska ha middagsbjudning hemma här och fika. Känns som om jag ska äta hur mycket som helst denna helg, eftersom det är middag hos mig imorgon för vänner. Blir trerätters och välkomsdrink förfest och utgång. Är inte riktigt sugen på en partajkväll men vafasen det blir kul, vi ska ju fira mig. Helst skulle jag vilja ha en lugn och skön hemmakväll med film och ostisar.

M: hur stor hade han? Eller liten kanske jag ska säga.. haha.
E: Ja den va ju inte stor om jag säger så.
M: Okej så de va typ, "säg till när du e klar?" haha
E: Men alltså om killen hade lärt sig att använda den rätt så hade det var mer okej..
M/E: HAHAHAHAHAHA..

Emelie och jag och våra groteska diskussioner om sex och killar i största allmänhet är galen. Om några som inte änner oss skulle höra vad vi säger skulle de säkert spärra in oss på något psykhem. Men huvudsaken är att vi har kul. Innan vi somade igår kom vi på en ide, att om man skulle spela in oss tillsammans en hel vecka så skulle man kunna göra en film om de. Med mycket garv så kom vi på en hel del grejer. Galna flickor!

Love


9/10 januari

Måste bara påpeka att detta har varit den sämsta födelsedagen, EVER (som Jocke skulle ha sagt). Kunde inte sova först, och sen skulle Emelie upp till skolan så man vaknade då igen. Men inte nog med det sen kommer samtalet från Jocke om att han snart ska på flyget och åka iväg i 10 veckor. Men det är inte slut med väckningar än inte, de idioterna som bygger husen en bit bort börjar såklart att spränga i berget och vårat hus är gjutet i de berget, lovley! Plus att alla grattis sms började komma kl 07.30... Allt på en gång, en underbar morgon!

Dagen har bestått av ingenting, när jag kom till stallet fick jag reda på n Barbro har gott bort idag på morgonen. Så det har vart en dag med många tråkiga händelser och ingen sömn alls.



Nu är det kväll/natt/morgon väl för den som vill. Jag och min kära vän Emelie kan inte sova, är vi konstiga eller normala ? Det är frågan, haha.

M: Var han rakad?
E: Ja, vad annars? Jag vill ju inte ha någon jävla tandtråd i käften.
M: Haha det är sant, men jag brukar fläta det ibland.
E: Haha dreads är också hett
M: HAHAHAHAHAHA
E: Eller olika frisyrer, idag har vi page!
M:Ja och idag har vi två flätor som pippi långstrump.
E:Eller en söt liten skolflicka frisyr kanske? Eller det finns ju peruker också.
M:JAA! Men det ska jag köpa till Jocke i födelsedagspresent Förresten har du hört om de tyska tanterna som gör snoppvärmare?

Jag och Emelie har nog kommit i någon tjejperiod, vi sitter och kollar på tjejfilmer och skrattar åt saker som man inte ska skratta åt. Äter sallad direkt ur skålen och rapar LÖÖÖK! ja det var ju kvinnligt.... ? Kanske lite manliga ibland  bara (då menar jag rapa LÖÖÖK). Man får inte missa våra groteska diskussioner om ALLT och då menar jag allt haha, storlekar (har du en tummstock?) och snoppar i största allmänhet. Kvinnligt, men undra vad alla killar diskuterar när vi diskuterar längder... hum någon som har svar på de ? tuttar kanske.. Eller jo silikontuttar WOOW! Eller inte..

Igår så var jag och Emelie eller mest jag på skojhumör och skulle lura käre Joakim Markne! Vi lurade på honom att Emelie va så kåt att hon gått in till min bror och haft sex när jag va hemma i mitt rum alldeles bredvid. Hahaha, lovley! Det är sånt som bara jag och Emelie kan komma på plopp sådär. störda? Jo tack jag vet mycket väl om det.

Nej dags att lägga oss i sängen igen om kanske komma på någgra fler roliga diskussioner som kommer upp på bloggen. Men sist måste jag bara säga att jag hoppas att Jocke Matilda och Helen får en bra semester borta i Thailand (även om jag skrek i soffan idag när det var vädret på 4an att jag hoppades på att det skulle vara snöstorm där borta!!). lite avundsjuk på värmen de lär ha där nere. Ha 10 roliga veckor nu och njut för här hemma e det släskigt äckelväder!

Puss LOOVE!

klättrar på väggarna

Sitter hemma med Emelie men får snart panik, som Emelie säger "jag äter snart upp min arm". Vill bara att tiden går fort så att man slipper tänka mer. Eftersom Jocke åker om sisådär  13 timmar, borta i 10 veckor kommer att kännas som en evighet om man säger så. Men ska nog hitta på någonting ikväll jag blir snart tokig som sagt och måste hitta på någontnig innan jag klättrar på väggarna här hemma kanske inte e så bra. Lär ju inte vara som spindelmannen hur mycket man än skulle önska att man va de ibland.

Snart min födelsedag, och jag har tackat nej till gästerna. Känns inte som om jag kommer att vara så social imorgon. Bättre att de kommer i helgen istället så jag smält det hela förhoppningsvis och inte tänker så mycket. Fredag ska mina vänner och jag fira med med tre rätters och sen utgång kommer bli väldigt trevligt hoppas jag. hoppas bara att allt går vägen och rätt väg.¨

Dags att hitta på något så tiden går fort,

Love



Måste bara skriva en sak som jag kom på, appropå att 10 veckor är galet långt. Så länge som jag och Jocke har träffats sen typ första gången vi träffades så var det 11 veckor sedan... Det känns som en evighet, och nu vet jag bara hur långtid detta kommer kännas, dubbelt så långt. Men huvudsaken är att de har kul! :)

Love

Nyår?

Nyår igår, det känns verkligen inte som de. Men eftersom det var de så måste jag nästan erkänna att de va den bästa nyår i alla mina år. Det blev en lugn hemmakväll med Emelie vi åt chips med dipp och drack läsk. Känns som om att de e så överskattat med nyår, och alla blir bara dreggigt fulla helatiden. Men inte vi detta år, duktiga vi är. Men tro inte att jag fick sova även fast jag inte festade, telefonen ringde en gång i timmen ungefär enda fram till kl 08.44! Jag blev tokig, både hemtelefonen och mobilen. Så jag sov länge idag i alla fall, gick upp vid 10 för att gå ut med hunden sen sov jag ett par timmar till.

Nästa vecka blie en hemsk vecka i mina ögon, först åker min pappa iväg och sen Jocke. Pappa ska vara borta i konstant i sex månader och Jocke ska va borta i 10 veckor. Bliren kämpig period men när jag väl har klarat av de så blir allting ljusare. Vill bara att tiden ska gå så fort som möjligt.

Måste bara skriva ner en raggningsrepllika jag hörde en tjej säga igår.
-Jag vet en tjej som vill hångla med dig
-Öhm..
-Jag vet en tjej som vill hångla med dig!
-Jaha, vem?
-Hihi jag..


Så dök hon på killen, men stackarn han ville ju inte. Men får skylla dig själv eftersom han gick med på de, men han ville därifrån sen haha.

"Jag åt myror till lunch"
"Menar du att jag ska följa med dig? Till din hytt? Och ha sex? Men du ser ut som min pojkväns kompis och jag menar han e ju inte direkt snygg"


HAHA Emelie förstår och kanske några till.

Dags att kila och va social med emelie och familjen.

Love