en helt vanlig torsdag

Kl: 22.17

Dagen har vart slö, riktigt slö måste meddela. Inge vidare kul, men det är sånt man får stå ut med. Men kvällen har vart helt okej, har vart på ett fikbesök hemma hos min mormor och morfar. riktigt mysigt att sitta på deras uteplats i kvällsolen. Sånt mysigt gillar jag, därför ska jag imorgon umgås med Johanna och dricka n flaska rosé på bryggan, dingla med benen och ha det riktigt mysigt. Eftersom de andra girlsen har åkt till Linköping.

Nu är det dags för en kvällspromenad med Alex. Men uppdaterar mer efter promenaden.

Love


arg & glad

Lite smått arg idag, har funderat lite.. Kom fram till att jag inte tycker att vissa människor är så speciellt trevliga. Visst jag är inte guds bästa barn. Men kan man inte försöka vara trevlig om man hälsar på någon ? Ex, om man är ute på krogen, ens kompis ska försöka göra så att två personer hälsar (visst de e inte vänner) och den ena kollar med en dryg blick och vräker ur sig något som den inte borde. Det är bara patetiskt. Speciellt nät det är ex nya flickvänner.

Det hände i helgen för mig och jag blev ganska irriterad, speciellt eftersom det just va en person som inte ska vara så emot mig. Tur att jag tog det med en nypa salt just då, annars kunde det nog ha gått hett till. I alla fall att jag skulle ha vräkt ur mig något lite smått elakt. eftersom jag vet en del om henne.

En sak som va toppen med helgen, det va att jag träffade C och jag kände absolut ingenting. Känslorna har slocknat och inte ens askan finns kvar. Det va så skönt, vi kan prata som normala människor och skratta tillsammans som vänner. Detta tycker jag e så underbart, att man inte behöver springa till andra sidan stället för att han är där. Det är riktigt bra  när man kommer till det stadiet är man kan vara vän med gamla ex och ragg m.m.

Har redan planer för helgen som kommer. På lördag ska vi roliga människor samlas hemma hos Johanna och ha en riktigt trevlig kväll, singstar och goda drinkar och mycket skratt. Låter inte det som en underbar lördag ? Våran förra förfest hemma hos Cathrine, ja. Galet är bara förnamnet. Drinkar, dans, sång, skratt, gå ner till stan och sjunger, ramlar, dansar, skrattar massor. Ett underbart gäng jag har hittat, lovley!



Dags att krypa ner under täcket och kolla lite på bert stjärt. Men alla får ha en bra natt och sova så gott så hörs vi kanske imorgon, beror helt på. Ska iväg imorgon, hemligt uppdrag ;)

Love

morsning korsning

Ställde klockan lite tidigare idag för att hinna platta detta Mel B krull till hår. Blir galen på mitt hår snart, men så säger väl alla om sitt hår.. Ingen är nöjd, alla vill ändra på sitt hår. Men jag är nöjd med det ibland, när det är rakt. Då får jag mycket volym, och man slipper i alla fall ha i en massa produkter som ska få volym i håret. Snart är det dags att kila iväg till jobbet, ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Vill hitta på något, men får se vad den har att erbjuda. Imorgon ska jag i alla fall träffa Johanna och förhoppningsvis Cathrine också. Angelika är ju bortrest den lilla filuren.


Världens vackraste häst, du finns alltid här hos mig.

Saknar min underbara häst, fick ett ryck till här om dagen. Storbölade och saknade henne enormt mycket. Men hon finns alltid här hos mig, även fast vi inte kan se varandra.

Love

galet, som vanligt.

Helgen va galen, som vanligt. Alla mina helger har  blivit galna under den senaste tiden, kanske ska ta och lugna ner mig lite. Ha lite hemmakvällar också och inte bara köra på, förfest,krgen,kebaben sen efterfest eller sova. Men nu ska det kanske bli lite ändring på det hela. Ska varva ner, säger jag nu när jag snart slutar jobba och får vara ledig. Då lär det jju firas hahaha.

Idag har jag legat som en dö fisk på soffan och sovit till och från. Men kommer nog att somna snart i sängen här, känner mig verkligen helt död. Inge vidare kul, men såklart ska vissa personer här hemma väcka mig! Blir så arg, så då vandrar jag in i mitt rum med bestämda steg och e grinig. Då längtar jag tillbaka till min lägenhet i linköping, då man får sova utan att bli störd.

Jag tror nog att jag ska lägga mig och läsa lite ur en bok som jag nyss har börjat att läsa, den ska vara bra säger Lelle. Får väl hoppas på de, har bara kommit så långt som ett kapitel men den verkar vara ganska rolig. Singelmänniskor handlar den om, och hur de vill leva.

Love

dalsland

I eftermiddag bär det av mot dalsland, ska hälsa på min farfar  Jag och mamsen ska ta en tripp dit,men vi åker hem imorgon eftermiddag. Så det blir mycket att åka bil på två dagar, sen lär man väl vara helt slut. Men det blir väl nya tag på lördag då det är partaj för hela slanten.

Resa resa resa det är vad som snurrar runt i mitt huvud nu. Varje dag är jag inne och kollar efter någon bra resa för mig och Lelle. Ser så mycket fram emot de med, åka iväg en vecka och ha de grymt bra. Sola, bada och festa.

Dags att packa väskan och göra sig redo för min tripp.

Love


vaknat på fel sida

åååh, idag har jag inte vart på bra humör. vaknade på fel sida och va arg som blixten, kom till jobbet och vissa där e ju bara för mycket. idioter finns det gott om, väldigt gott om har jag märkt nu. Men mamsen fick mig på bättre humör och några glada skratt, hon e för underbar den mamsen.

mamsen kom med ett underbart förslag idag, vi kanske ska åka till ljusdal och hälsa på min riktiga farfar. En tripp dit över två dagar, jag har inte träffat honom på hur många år som helst. det kan bli spännande, vi har endast pratat i telefonen ett par gånger under årens gång. nu är det dags att ta tag i detta.

idag fick jag även ett samtal från Linda, hon undrade om jag ville och kunde följa med till falsterbo imorgon. men icke, fick inte ledigt imorgon. e ledig torsdag och fredag, men fasen. de ska åka ner imorgon, tråkigt. jag hade gärna följt med ner och festat loss och kollat på tävlingar. men hoppas att de får en rolig vecka.

dags att krypa ner i sängen och kolla på någon film. hum funderar på finding neverland, japp den får det bli. sov gott alla.

Love

måndag

Underbar helg, det blev Olles båda dagarna ena dagen värreb än den andra. Lördagen slog i alla fall fredagen, det började med att jag och mamma hämtade upp Emma hemma hos henne och åkte till min farmor, där väntade vi på min låtsasmamma och sen började kvällen. Åkte och handlade och sen hem och åt, gjorde oss i ordning och drinkarna blandades. Vi beställde taxi och for hem till Cathrine, där va de förfest och goda drinkar. På vägen ner till olles så dansade vi, sjöng och lyssnade på musik. En galen kväll, med mycker skratt, dans och goda drinkar.

Nu börjar sex and the city igen, så hinner inte skriva mer.

Love


Torsdag

Hello mina underbara bloggläsare. Idag har jag vart på riktigt bra humör, fråga mig inte varför men de e ju tur att man har sånna dagar också. Dagen¨på jobbet gick fort, åkte och handlade med mamma och sen blev det middag. Gick en promenad med Emma.S, riktigt trevligt. Pratade massa strunt och gick en promenad i hölö. Men nu åker hon bort i 2 veckor. Galen tjej det där, hon kom nyss hem från kos.

JObb imorgon med, får hoppa på att dagen går lika snabbt imorgon. Så man får åka hem sen. Under kvällen ska jag träffa Tomas som jag inte träffat på jätte länge, ska sätta oss på cp och ta en öl. Gå en promenad och sen ska jag nog hem och sova ut, så jag e redo och taggad tills på lördag.

Ska skölja ur mina slingor nu, sen sova.

Love

tisdag

Jag kan ju börja med helgen, den va riktigt rolig. Hemmafester och mcyket vindrickande, satt på Mickes balkong och kollade på bilarna som åkte förbi. Det va power meet, eller vad de nu heter. Riktigt trevligt, jag kanske inte va på topp första kvällen, men andra va de lite mer drag i mig. De va iaf en trevlif och lyckad helg med Lelle.

I veckan är det bara jobb, jobb och mera jobb. Har nyss badat, haft ansiktsmask och lyssnat på musik. Tagit hand om mig själv lite grann. Riktigt skönt, det behövde jag minnsan, det som saknas e väl massagen.

Helgen är redan planerad, på fredag ska jag bara ligga hemma och frossa och på lördagen blir det en heldag med Emma, vi ska äta god middag dricka gott och sen ut på kvällen. Kommer bli väldigt roligt. Denna gång bara hon och jag och inga andra vänner. Men det brukar låta så, men vi ska försöka denna gång. Haha. Får väl se om vi lyckas.

Nu är det dags med en promenad med Emma. Ha de bra alla glada.

Love


torsdag

imorgon bär det av, väskorna e packade och festhumöret är också med. Känner mig laddad för en galen helg på annan ort, träffa nya roliga och glada människor dricka vin och äta god mat. Kanske en tripp till stranden och en runda på stan. ja vad mer kan man begära? Så imorgon står jag och Lelle på syd med packning och glatt humör och väntar på tåget som går kl 16.53, tror jag det var.

Dagen har vart helt okej, det gick snabbt påjobbet idag. Förutom sista passet, det var nästan galet långt. Men hamnade på ett tråkigt ställe, men det måste man ju också göra. Bara att bita ihop och le, men imorgon slutar jag redan kl 14 :) Det är för underbart med fredagar.

Men nu lär det inte skrivas något i denna blogg förän på söndag när vi kommer hem igen. Bilder kommer upp från helgen då också, dags att sussa. Så man är redo för helgens bravader imorgon. De har redan fixat förfest för att vi kommer dit. Det låter som riktiga partymänniskor, me like!

Love

kvällen

Nu har jag vart ute på en promenad och rensat tankarna lite. Kände att det behövdes, fick panikrycck och blev jätte deppig och saknade min underbara häst. Halva jag är liksom borta, men det är bara att vänja sig. Hon kommer aldrig mer tillbaka, men hon kommer alltid att finnas hos mig i mina tankar.

Sen kom det upp i huvudet en annan grej. Hur kommer det sig att vissa föräldrar inte bryr sig om sina barn ? Allt annat är viktigare, är man inte en usel förälder då ? Om man har skapat en människa till världen ska man väl bry sig om den och ta hand om den. Det är tråkigt att detta beteende ska behöva finnas, men allt här i livet är inte roligt.. Tycker bara att det är så typiskt vissa.

Nej dags att sluta skriva tråkigheter, men jag e verkligen taggad för västerås i helgen. Pratat med Lelle och vi kommer få en underbar helg. Och denna helg bara hon och jag och västeråsbor. Inte som det brukar bli, hon jag och en massa andra vänner. Haha.

Dags att krypa ner i sängen kanske, har bäddat rent. Så inatt kommer jag sova underbart bra!

Love

onsdag

Nu är det äntligen onsdag, och det är bara två dagar kvar tills ledigheten. Visst bra över helgen, men då skajag ju umgås med Lelle min kära och åka till västerås hem till hennes far och äta god middag och dricka vin, festa med hennes gamla vänner. Ska bli kul och se vilka människor hon umgicks massa med förr. Hoppas att det är roligt folk, e sugen på en riktigt bra hemmafest! Det skulle sitta lysande, eller en hemmafestkväll och en utgångskväll ? Låter ju bäst. Se  hur utelivet e där.

JObb idag, jag höll på att avlida sista timmen. Tiden gick så sakta att jag trodde jag skulle dö, somna på jobbet och vakna upp dagen efter och börja jobba igen. Så trött va jag. men nu är man hemma och väntar på att middagen ska bli klar och sedan har jag och mamma köpt jordgubbar som vi ska mumsa på ikväll framför tv'n.

Det jobbiga med att bara va hemma är att jag har kommit in i någon period där jag alltid måste göra någonting. Inte bara va hemma, får väl se om jag får något tokryck. Då vet man aldrig vad jag hittar på. Funderade på att ha saft och bullkala hemma hos mig. Men kom på att de e ju buss strejk. Så ingen kan ju ta sig ut på landet hölö. Låter som om jag bor i urskogen, men det kanske jag gör också. Eller vad tycker ni om hölö ? ;)

Nej, soffan ropar mitt namn högt. Så jag ska springa dit och slå på tv'n. Ha de bra,

Love

underbara tisdag

Ibland kan jag önska att jag vore en äldre dam (om man ska säga de i finare ord än tant), man sitter med sina bekanta och stickar tröjor,vantar,mössor och sockor åt sina barnbarn. Nej men helt ärligt, jag verkar ju ha sån otrur med så mycket, så jag vill nog egentligen bara se hur mitt liv blir i mina äldr dar. Kanske oturen vänder till lycka. Man får ju alltid hoppas på det bästa.

Idag har vart en helt okej dag, den började med jobb jobb. Men slutade med att jag satt på balkongen hemma hos Linn med henne, Emelie och Jessica. Drack te, pratade en hel del strunt och lyssnade på musik. En trevlig kväll, men jag hade gärna stannat kvar och kollat klart på mio min mio. Det va så länge sen man såg den filmen, måste skaffa den. Så jag kan kolla på hela någon dag.

Imorgon blir det året jobb, men får se vad resten utav dagen har att erbjuda. Kanske bara en hel eftermiddag och kväll hemma i soffan ? Fruktsallad och saftkalas ? Jo men man får helt enkelt vänta och se. Som med allt annat. Annars rulllar mitt kära liv på framåt, med lite otur dock men fasen. det är ju jag som e dramadrottningen! Lovley! haha har fått ett nytt smeknamn. undra hur det kommer sig ?

Dags att hoppa bums i säng, kolla på en film som Thim skickade till mig nu och sussa med nallen.

Love