dagens babbel

Yeey, nu skriver man i bloggen igen, i lördags va jag på bio med Anna Trine och Elin. Vi såg blades of Glory det är en film att rekomendera garanterat. Man fick sig gott skratt och va aldrig uttråkad. DEt är så en film ska va! Tack för en trevlig kväll tjejer.
image58


Igår fyllde min kära kusin 18 år, grattis ännu en gång. Nu har hon ju kommit in i rynkstadiet så man behöver lite ansiktsbehandlingar, haha. Så hon fick en bukett rosor och en klassisk ansiktsbehandling hos Helena. Det blev hon nöjd med. Tyckte inte om hennes ena presen som hon fick, det var bilder sen hon var liten till hennes 18 års dag. Då va även jag med på 3 bilder typ, vilka minnen haha.

I veckan blir det till att jobba jobba och jobba. Medans Emma den lyxiga pinglan ligger på stranden och solar och har det bra. Hoppas att hon är brun när hon kommer hemma bara, annars blir jag besviken haha ;) Men det är hon värd, en resa slippa allt stressigt jobb, njut av ledigheten Emma! 

Dags för en POOOWERWALK still stallet, tänkte börja mitt nyttiga och hurrtiga liv. Så det är bara att sätta igång, får se hur länge de håller. Men ska klara det denna gång haha.

Ciaoo

 

blogg blogg blogg

Ja nu har det inte blivit något blogg skrivande på ett väldigt bra tag, men jag har haft det roligt med tjejerna. Vi har varit ute på resturang och ätit god mat och festat. Haft en bra start på mitt sommarlov rättare sagt, men man längtar ner lite grann. Kan kännas skönt ibland att komma härifrån och få sakna att va hemma ibland. (känns knäppt att jg skriver de men så känns de just nu).

Igår va det midsommarafton, vad gjorde man ? Tråkig som man är låg jag faktiskt hemma i sängen med emelie och kollade på film och åt chips och drack cola. Det va rätt skönt att ta de lugnt, men mitt i natten gick vi promenad för jag ble lite irriterad på en viss person (nämner inga namn, alla vet vem de e plus att den personen vet om de själv). Idag ska jag nog ut med lite v tjejerna, ska bli kul. Trine ringde och väckte mig, morr. Haha, men nu är det dags att ringa till Anna och prata lite skit.

Idag åker min käraste Emma till Grekland, hoppas hon får kanonväder där borta(sola lite för mig oc kså) och att hon är beredd på vinkväll när hon kommer hem! Ha en bra vecka baby! Love.

Ciaoo

sommarlov

Nu är det sommarlov för min del, skönt. Men ska åka ner hit till Linköping nästa torsdag, ska säga ett sista hejdå till mina vänner i klassen. Kommer att sakna de otroligt mycket, en del i alla fall. Då kanske Kristina sla följa med mig hem ett par dagar.

Jag lämnade in min debatt idag, som jag satt uppe och gjorde till 3.30 inatt. Sen kunde jag inte somna pga att fåglarna hade vaknat och började sjunga sina små sånger. Hade lust att skjuta varenda fågel som fanns! Men fter ett tag så somnade jag i alla fall. Som tur va, och idag hade jag bara en lektion, me like haha.

Imorgon kommer jag hem, hem hem hem. Får vara hemma hela sommaren, me like. Någon resa tjejer ? Verkar inte som att Emma och Trine tar körkort innan sommaren är slut. Men jag själv har tagit mig i kragen och ska börja övningsköra, usch vad läskigt hahha. Se upp här kommer jag!

Dags att packa kanske ? Japp, packa alla mina saker och sen sova. Puss ciao

måndag

Det va ett tag sen, har inte haft så mycket tid att skriva. Har vart en hel del plugg, men idag har jag gottat mig med att shoppa lite saker inför veckans gång. Har köpt en klänning och en tunika. Jättefina, me like. Men har inte bestämt mig vilken jag har ska vilken dag, hum men det är nästa beskymmer..


(kanske inte så bra kvalite men ni ser hur de ser ut iaf).

Ikväll har jag haft besök av tre tjejer från klassen, kaka (kristina), carro och malin. vi har ätit de godaste rabarberpajen som bakats eftersom det var jag som hade bakat den haha. vi satt och pratade om allt möjligt, kul hade vi i alla fall.

Nej hörrni hinner inte skriva mer, det är dags att ta fram plugggrejerna och fortsätta plugga. Ciaoo puss